Yorumları: 752
Konuları: 29
Kayıt Tarihi: 2019
@nanikus
@mustbe , @oguzkaan
@kalantorxl, teşekkürler komşularım
Fırsat buldukça eklerim bir kaç tarif daha
Sizdende beklerim , şenlendirelim bu güzel konuyu , evde yemek yapmak başka bir keyif
@kayhan ağabey bende yıllardır evde 3+2 manda inek sütü karışımından yoğurt yapıyorum , mutfağımızın en önemli unsuru bence yoğurt.
Look Sharp - Feel Sharp - Be Sharp
Yorumları: 199
Konuları: 3
Kayıt Tarihi: 2020
@MetsGo komşuda pişer, bize de düşer
Yorumları: 867
Konuları: 12
Kayıt Tarihi: 2018
Kilis tava olsa da yesek.
Youtube.com/Berberbey
youtube.com/Berberbey
Yorumları: 779
Konuları: 4
Kayıt Tarihi: 2019
(16/03/2020, Saat: 14:43)MetsGo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @nanikus @mustbe , @oguzkaan @kalantorxl, teşekkürler komşularım
Fırsat buldukça eklerim bir kaç tarif daha
Sizdende beklerim , şenlendirelim bu güzel konuyu , evde yemek yapmak başka bir keyif
@kayhan ağabey bende yıllardır evde 3+2 manda inek sütü karışımından yoğurt yapıyorum , mutfağımızın en önemli unsuru bence yoğurt.
Elinize sağlık komşum. Evde yoğurt işi de bende.
Süzme yoğurdu da kendiniz mi yapıyor sunuz? Annem yapardı eskiden ama şimdilerde hiç denemedim. Var mı öneriniz?
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 632
Konuları: 1
Kayıt Tarihi: 2016
(16/03/2020, Saat: 15:33)tarkaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elinize sağlık komşum. Evde yoğurt işi de bende.
Süzme yoğurdu da kendiniz mi yapıyor sunuz? Annem yapardı eskiden ama şimdilerde hiç denemedim. Var mı öneriniz?
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@tarkaner hocam selamlar,ben hiç süzme yoğurt yapmadımda çoçukluktan aklımda kalan köyde amerikan bezinden yapılma süzek denilen
torbalara yoğurt konulur ve asılarak içinde bulunan suyun damla damla atılması ile yapılırdı,birde yapılan yoğurdun sulu olmaması için süt kaynadıktan sonra ateşi kısıp kepçe ile sütü savurarak 10 dk. daha kaynatmaya devam etmek lazım,
Yorumları: 779
Konuları: 4
Kayıt Tarihi: 2019
(16/03/2020, Saat: 19:02)KAYHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @tarkaner hocam selamlar,ben hiç süzme yoğurt yapmadımda çoçukluktan aklımda kalan köyde amerikan bezinden yapılma süzek denilen
torbalara yoğurt konulur ve asılarak içinde bulunan suyun damla damla atılması ile yapılırdı,birde yapılan yoğurdun sulu olmaması için süt kaynadıktan sonra ateşi kısıp kepçe ile sütü savurarak 10 dk. daha kaynatmaya devam etmek lazım,
Ayhan Bey evet aynen öyle. Serin yerde süzmek lazım, acaba dolaba mı asıyorlar falan diye değişik bir teknik varmıdır diye sormuştum. Bim den hazır aldım şimdilik Atom için de, bundan sonra denemek lazım.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 1,051
Konuları: 2
Kayıt Tarihi: 2018
Elinize sağlık. Nefis görünüyor. Yoğurdun içine bir de az buçuk köz patlıcan eklendimi de enfes olur. Üst sos aynı kalacak ama. Valla canım çekti.
"A Samurai always wears two swords."
Yorumları: 632
Konuları: 1
Kayıt Tarihi: 2016
Yorumları: 438
Konuları: 3
Kayıt Tarihi: 2019
28/03/2020, Saat: 23:21
(Son Düzenleme: 28/03/2020, Saat: 23:23, Düzenleyen: oozturk.)
Bu çiçek ekmekte benden olsun
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
Kayıt Tarihi: 2018
Sanat eseri maşallah afiyetle yiyin üstadlar.