Yorumları: 158
Konuları: 1
(06/02/2020, Saat: 15:28)helliox Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (05/02/2020, Saat: 21:40)TRAZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlki Feather Popular. Hiç tat vermedi. Diğeri de Wilkinson Sword çubuk sabun. Sabunun kokusunu ilk beğenmiştim ama şimdi kokusuna tahammül edemiyorum.
[
Komşum sabun çok sentetik içinde de yok yok ama kaydırılıcığı muazzam bence , keskin jiletlerde iyi yastıklama yaptığı kanısındayım. Tek sorun kokuysa arkoyla karıştırıp (benmari) kokuyu bastıramayı deniyebilirsiniz. Arkonun çok baskın bir kokusu var, neyle karıştırsam kokuyu hep bastırdı.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim komşum, denerim.
Yorumları: 5
Konuları: 0
Arko traş sabunu dışında aldığım sabunlar ve çeşit çeşit aldığım jiletler pişman oldum. Arko sabunu tek geçerim???? Jilette de cilde uygun olanı belirledim permashap ideal param varsa da feather jilet alırım ?
Yorumları: 275
Konuları: 10
Parker 89R Astra mavi jilet yaklaşık 6 kutu sıfır. Makineyi 3 kere kullandım. DE89 candır.Agresiflik istiyorsam usturayla hallediyorum o işi de
Yorumları: 171
Geçen günlerde aldığım ne olduğunu hala anlayamadığım fırça. Ağaç diye bildiğim sunta lam imiş. Fırçayı 2. kez kullandığımda çatladı, kabardı ve kaplaması kalktı.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me..
Yorumları: 234
(21/03/2020, Saat: 11:31)apple34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçen günlerde aldığım ne olduğunu hala anlayamadığım fırça. Ağaç diye bildiğim sunta lam imiş. Fırçayı 2. kez kullandığımda çatladı, kabardı ve kaplaması kalktı.
Fotoğraf ekleyebilir misiniz? Suntalamdan fırça sapı yapılması bence mümkün değil. Zaten suntadan sap olması çok saçma. Büyük ihtimalle ağaç kaplama yapmışlardır.
"Burası vatan toprağıdır, kaderine terk edemeyiz." Mustafa Kemal ATATÜRK
(21/03/2020, Saat: 11:46)muntazaman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fotoğraf ekleyebilir misiniz? Suntalamdan fırça sapı yapılması bence mümkün değil. Zaten suntadan sap olması çok saçma. Büyük ihtimalle ağaç kaplama yapmışlardır.
Yorumları: 234
(21/03/2020, Saat: 12:22)apple34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ...
Ağaç üzeri boya komşum bu. Kaplama atması normal.
(21/03/2020, Saat: 12:26)muntazaman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ağaç üzeri boya komşum bu. Kaplama atması normal.
Nasıl pişmanım nasıl anlatamam
Yorumları: 1,206
Konuları: 4
Sapı çok şık fırçanın ama gerisini getirememişler.Sağlık olsun komşum.
Atmadım ama geri götürmeyi planlıyorum haber verip, o kadar özenmeye böyle oluyorsa...