Yorumları: 1,996
Konuları: 28
(27/03/2020, Saat: 20:22)byalın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: komşularım, biraz önce tıraş oldum. Yorumlarımı ileteyim.
Kullanılan ekipmanlar;
1. EJ89
2. Arko tıraş sabunu
3. Silver Blue
1.5 günlük sakalım vardı.2 perde de tıraş oldum. Jilet keskin bir jilet. Perma Sharp'a çok benziyor. 3 tıraş çok rahat çıkarır.çene altında biraz zorlandım sadece sanırım sakalım kısa olduğu için onun haricinde güzeldi. Jiletin sahte olduğuna inanmıyorum. Eğer sahte ise böyle sahte jilete can kurban Diğer arkadaşlarda bu jiletle ilgili yorumlarını kullandıktan sonra paylaşırlarsa ortaya daha net bir sonuç çıkacaktır. Silver blue alanların içi rahat olsun benim düşüncelerim şimdilik bu kadar.
Sıhhatler olsun.
Daha önce çift kağıtlı Silver blue kullandınız mı? Kıyaslama yapabilir misiniz?
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
Yorumları: 49
Konuları: 2
(27/03/2020, Saat: 20:39)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun.
Daha önce çift kağıtlı Silver blue kullandınız mı? Kıyaslama yapabilir misiniz?
Teşekkür ederim. Daha önce çift kağıtlı kullanmadım.
Yorumları: 402
Konuları: 3
27/03/2020, Saat: 21:04
(Son Düzenleme: 27/03/2020, Saat: 21:05, Düzenleyen: shaving nick.)
(27/03/2020, Saat: 20:22)byalın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: komşularım, biraz önce tıraş oldum. Yorumlarımı ileteyim.
Kullanılan ekipmanlar;
1. EJ89
2. Arko tıraş sabunu
3. Silver Blue
1.5 günlük sakalım vardı.2 perde de tıraş oldum. Jilet keskin bir jilet. Perma Sharp'a çok benziyor. 3 tıraş çok rahat çıkarır.çene altında biraz zorlandım sadece sanırım sakalım kısa olduğu için onun haricinde güzeldi. Jiletin sahte olduğuna inanmıyorum. Eğer sahte ise böyle sahte jilete can kurban Diğer arkadaşlarda bu jiletle ilgili yorumlarını kullandıktan sonra paylaşırlarsa ortaya daha net bir sonuç çıkacaktır. Silver blue alanların içi rahat olsun benim düşüncelerim şimdilik bu kadar.
Komşum elinize sağlık, sanırım bugün tıraş olmayacaktınız ancak bizim için oldunuz. Teşekkürler..
Ben GBS’ye ilave olarak platinum ve nacet’de satın aldım. Ancak günümüz şartlarında kargonun yakında ulaşacağını düşünmüyorum. Bence acelede etmesinler zaten.
Yorumları: 322
Konuları: 1
Değerlendirme için teşekkürler komşum
Yorumları: 49
(27/03/2020, Saat: 21:04)shaving nick Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum elinize sağlık, sanırım bugün tıraş olmayacaktınız ancak bizim için oldunuz. Teşekkürler..
Ben GBS’ye ilave olarak platinum ve nacet’de satın aldım. Ancak günümüz şartlarında kargonun yakında ulaşacağını düşünmüyorum. Bence acelede etmesinler zaten.
Bende merak ettim ve merakları bir nebze de olsa gidermek istedim. Pazar bir daha olacam. Farklı bir şey hissedersem tekrar bilgi veririm
Yorumları: 438
Konuları: 3
Yorumları: 121
Gilette platinyum aldım hala kargoya verilmedi bakalım ne çıkacak
Yorumları: 414
Konuları: 7
Çarşamba günü sabahına ait siparişim 'hazırlanıyor' durumunda hala. Salı günü kampanyası varmış, ürünleri görmeden nasıl tekrar sipariş verebilirim ki?
Yorumları: 406
(27/03/2020, Saat: 20:24)oozturk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi platinium alanlar düşünsün
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kısmet artık
Kargoya verildi bugün bakalım denedigimiz de gorecegiz
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 17
Konuları: 0
28/03/2020, Saat: 12:57
(Son Düzenleme: 28/03/2020, Saat: 13:07, Düzenleyen: onurcakmak.)