ihtilaf hocam sayesinde bugün yeşil olan mentollü kremi deneme fırsatı buldum
mentol oranı derby mentollü kremden birazcık daha iyi ancak dünya kadar fark yok
köpük yapması arko moist kadar köpürdü çok hoşuma gitti
tıraşımı sabah olmuştum o yüzden oluşan köpükle tıraş olamadım ancak oluşan köpük derby'den daha güvenilir geldi
Sonuç olarak derby mentol'ün mentol olmadığı aşikarken bu ürünü bulabilsem bu ürünü alır mıyım pek sanmıyorum çünkü arko ice mint biraz daha başarılı, ancak arko ice mint bazen çok yapay geliyor itici oluyor belki bunu kullanmama neden olabilir ancak zayıf ihtimal. Yüzümü yıkadıktan sonra köpük suratımdayken yarattığından daha çok ferahlama yarattı.
Niçin alırım: Arko Moist kadar güzel bir köpük oldu ve tıraş sırasında bu havalarda moist ile oluşan boğucu hava bu ürünle olmadı.
Niçin almam: Mentol diye almam lakin sade bir ürünle tıraş olacağıma bununla olurum. Proraso varken ice mint ile tıraş olmayacağım için eğer prorasom yoksa ve bir "mentollü" ürün kullanacaksam bu güzel izmirliye pozitif ayrımcılık yaparım
Mentol iddiası zayıf kaldığı için biraz içim burkuldu ancak yaptığı köpük çok hoşuma gitti o yüzden diğer ürünlerini denemek isterdim çünkü köpük iyi göz ardı edilmemesi lazım.