01/09/2012, Saat: 10:33
Ne Dinliyorsunuz ?
|
04/09/2012, Saat: 13:06
kaliteli bir ses sisteminde, iyi bir kaynaktan dinlemenizi tavsiye ederim. riffler sarıp, kendisi ile beraber sizi de döndürüyor.
http://www.youtube.com/watch?v=XivOdd-TW5k
04/09/2012, Saat: 22:17
kulaklıkla dinlerseniz çok daha iyi sonuçlar veriyor
bir tıraş forumu için biraz fazla romantik ama
http://tiraskeyfim.blogspot.com/
http://saklinotalar.blogspot.com/
Abdal - Ervah-ı Ezelden
ervah-ı ezelde levh-i kalemden bu benim bahtımı kara yazmışlar bilirim güldürmez devr-i alemden bir günümü yüz bin zara yazmışlar dünyayı sevenler veli değildir canı terk edenler deli değildir insanoğlu gamdan hali değildir her birini bir efkara yazmışlar nedir bu sevdanın nihayetinde yadlar gezer yarın vilayetinde herkes diyarında muhabbetinde bilmem bizi ne civara yazmışlar olaydım dünyada ikbali yaver el etsem sevdiğim acep kim ne der bilmem tecelli mi yoksa ki kader beni bir vefasız yara yazmışlar yazanlar leyla'yı mecnun kitabın sümmani'yi bir kenara yazmışlar
www.tekyumruk.com
06/09/2012, Saat: 15:05
Traş olurken 2 yaşına henüz girmiş oğlumu dinliyorum.
Daha dolabın kapağını açarken yanımda bitiveriyor. Traş kelimesinin onun dilindeki karşılığı "bıj bıj". Geliyor yamına "baba bıj bıj mı?" diyip duruyor. Bazen bir perde köpük de ona sürüyoruz. Bazen de eline veriyorum jiletsiz ws'yi bi güzel traş oluyor. En sonunda da "baba bak gokuyo" deyip yanağını uzatıyor koklamam için. İşte traş keyfimi arttıran müziğim, çocuğumun sesi
06/09/2012, Saat: 15:30
süpermiş.
o zaman beyefendiye şöyle güzel bir doğal içerikli parabensiz bir sabun alalım Saygılar (06/09/2012, Saat: 15:05)fasulity Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Traş olurken 2 yaşına henüz girmiş oğlumu dinliyorum.
06/09/2012, Saat: 16:10
(06/09/2012, Saat: 15:30)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: süpermiş.Saygılar bizden papazerigi. Başlangıç için en mild makinayı seçtik jileti de çıkarınca makina super mild oluverdi Ne de olsa bebek cildi, bu kadar ilgiyi hakediyor
@ lijunshaving, başlığı patlatmaya kararlısınız galiba...
07/09/2012, Saat: 13:15
@lijunshaving
dostum biz bu başlıkta o an dinlediğimiz şarkıyı, "Aa bunu geltirci arkadaşlarım da duysa keşke." diyip burada arkadaşlarımıza paylaşma-dinletme isteği ile hareket ediyoruz. Bu yaptığınız hoş olmuyor bence. Yani bütün Armik parçalarını ya da başka bir müzisyenin bütün parçalarını burada paylaşmanın anlamı ne bilemiyorum..
Hiç bir şey ummuyorum,
hiç bir şeyden korkmuyorum, özgürüm.. Zorba
07/09/2012, Saat: 15:04
(07/09/2012, Saat: 13:51)lijunshaving Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(07/09/2012, Saat: 13:15)zorba58 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @lijunshaving Ben burada bir çok kişiye dostum diye sesleniyor ve dostum diye karşılık görüyorum. Bunu beğenmemeniz ne ala olmuş bundan sonra dostum olamazsınız zaten. çünkü ben bir gurubu falan temsil etmediğim gibi kamuoyu falan da yaratma peşinde değilim. Bu forumun admini ya da moderatörü falan da değilim. Sadece sayfalarca yaptığınız paylaşımdan kişisel olarak duyduğum rahatsızlığı dile getirdim. Başka bir konu açıp 200 sayfa paylaşım yapsaydınız böyle bir rahatsızlık duymayacaktım FORUMDAŞ!
Hiç bir şey ummuyorum,
hiç bir şeyden korkmuyorum, özgürüm.. Zorba |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: