07/09/2012, Saat: 21:23
DE ciler memnuniyeti kartuşçularınkinden fazla
az sayıda kartuşçu dediğiniz '' 2 '' kişisiniz galiba
memnun olmayan DE ci yok okuduğunuz olumsuz yorumlar işi yeni öğrenen yada yeni ürün deneyenler
az sayıda kartuşçu dediğiniz '' 2 '' kişisiniz galiba
memnun olmayan DE ci yok okuduğunuz olumsuz yorumlar işi yeni öğrenen yada yeni ürün deneyenler
(07/09/2012, Saat: 21:18)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu forumdaki arkadaşların samimiyetine ve düzeyine büyük saygı ve sevgim var.
Hepimiz daha iyi tıraş aradığımız için buradayız. Ben nasıl kartuştan %100 memnun değilsem okuduğum kadarıyla sizler de DE'lerden %100 memnun değilsiniz.
Ben ve bu forumdaki az sayıdaki arkadaş kartuşları daha başarılı buluyoruz, forumdaki çoğunlukta DE'leri. Ama forumdaki çoğunluk tıraş tüketicileri içinde çok küçük bir azınlık.
(07/09/2012, Saat: 17:19)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: peki,bu forumda tıraş bakımına özen göstermiş ve kafa yormuş o kadar insan var,ezici çoğunluğu kartuşları bırakıp DE yada ustura kullanıyor.
bu arkadaşlar neden sizin gibi düşünmüyor
(07/09/2012, Saat: 17:05)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(07/09/2012, Saat: 16:59)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: şimdi hala , kartuşlar jiletler den üstün mü
bu makale üstün olduklarına ışık tutuyor mu
Evet sevgili dostum niye mi?
Gillette'nin ürettiği en uyduruk tasarım bile DE'lerden üstünse, en üst tasarımı haydi haydi üstündür.
Zaten hep yazıyorum jiletlerin tek üstün tarafı ucuzluğu, Hintliler'de bunun için kullanıyor zaten.