Yorumları: 1,292
Konuları: 2
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
(03/10/2019, Saat: 18:03)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adamlar yapay zeka koymuşlar yol tarifi ve konuşmak için, direksiyon yok evet koltuğun kolçağı var kol dayama için komşum
Eğlencesine yazdığım bir cümle komşum
Yorumları: 1,292
(03/10/2019, Saat: 18:23)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğlencesine yazdığım bir cümle komşum
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Aramızda fahri trafik müfettişi olan varmı komşular?
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 423
(17/05/2020, Saat: 03:13)Aersin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tozlu güneş ve sıcağa rağmen giriştik bizde biraderin yeni ihtiyarına
Gerçi bununla işimiz “detay” işinin biraz sınırlarını zorlayacak gibi ama zamana yayarak gidecez artık
Saygılar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Almanya doğumlu biri olarak neden TR’de Kaliteli markaların Sw’ları yok derdim. Önce
@tarkaner komşum şimdi bu. Kardeşiniz keyifle kullansın.
@aersin
Yorumları: 557
Konuları: 5
Merhabalar
İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz,
M113 motor bizdeki ,üzerine bi de 4 matic
Bu arada bende Almanya doğumluyum
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
@Aersin kardeşim 4 sene W126 kullanmıs biri olarak, o aracların yumusaklıgı gunumuz hicbir arabada yok. Biradere hayırlı olsun, tekerine taş değmesin.
@GecayS komsum SW klubu oluşturalım o zaman çok nadirsek, neslimizi koruyalım
Tişikkirlir Sipirmin.
Yorumları: 100
Konuları: 0
SW hayranlığı bende de var. A6, Volvo s90 vs dışında şöyle genişçe sw seçeneği maalesef yok. Passat da var. Diğerleri bana dar geliyor. Asil grand voyager tarzı bir araba istiyorum. Biliyorsunuz artık Türkiye’ye gelmiyor. Benzeri bir araç da yok. 8-10 yaşında voyager’e de binmek istemiyorum açıkcası.
Saygılar.
Yorumları: 423
(17/05/2020, Saat: 13:43)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Aersin kardeşim 4 sene W126 kullanmıs biri olarak, o aracların yumusaklıgı gunumuz hicbir arabada yok. Biradere hayırlı olsun, tekerine taş değmesin.
@GecayS komsum SW klubu oluşturalım o zaman çok nadirsek, neslimizi koruyalım
@dikdik_s komşum
Tiguan suv ile katılma şansım varsa
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Ayıpsın abi o da kardeşimizdir.
Tişikkirlir Sipirmin.