(28/05/2020, Saat: 14:12)FurkanB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: http://www.geltir.com/showthread.php?tid=11921
Konusu var içeriği var, merak eden araştırır okur komşular, böylelikle de kimse kırılmamış olurdu.
Neyse Osman Bey sıkmayın canınızı, kurumsal bir firma olsaydınız(razourus bonherre gibi) şimdi herkes sizi savunuyor, elimizde bir tane sabun üreticisi var küstürmeyelim diye adeta yarış içine giriyor olurlardı. Zira başka markalara gelen şikayetleri firma temsilcilerinden önce forumdaki arkadaşlar savunup yağlayıp ballamayı çok severler, sizin hatanız zebramodan satış yapmak sanırım. İsteyen komşular üzerine alınabilir beis görmemekteyim.
alinmaktan degil cevabim belirtiyim,lakin hepimiz biseyler yazdik, okudum hocam benim elestirim tavir ve tarz konusuna, aciklamanin sekline. ve sizin kurumsal firma lafiniza da napalim hocam sadece el saklatip susalim harika vs mi diyelim ki ben kullanmadim hic bu sabunlardan sorunum sabun degildir davranis hitap vb dir,.
zararli kiyasal yok arkadaslar demek yeterliyken, lafinizin nerelere gittigini izah edeyim demek abim yasindaki birine yakisik almadi kanimca ureticiysen eger bunu yapmamalisin cunku seni var eden o elestirenlerdir iyisiyle kotusuyle, canonturk fotograf forumunda kimse ossmannn sabunu tartismaz, elestirmez, yorumda yapmaz almazda.
kimse kimsenin avukati degil kesinlikle ama haksizlik varsa artik susmama karsri aldim 5 yildir hic bu kadsr gerilmemisti forum surekli bi gerginlik sebep ne sabunumda kimyasal yok evet abi biliyoruz ve okuduk anladik zaten, sizide diger yorum yapanlarida turkiye sartlarinda kaliteli, guzel ulasmasi kolay artisian sabunumuz oldu ne mutlu bize, lakin o sabunun ureticisine bisey soramacakmiyiz, yada yanlisimiz olduysa eger duzeltmesini isteyemeyecekmiyiz bu forum niye var o zaman?.
kimyasal sozcugune takilmadigini anladik abi sukur var anlagimizda yer, ve yazilani kavrayabilecek turk diline hakimiyetimiz var sukur, yapmayalim su tarz ince gonderme birbirimize simdi bu noktada alindiysaniz osman hocam e kimyasala siz aliniyosaniz benimde lafinizin nereye gittigini izah etmeye demenize alinmam gerekmez mi? ki bu tek ornek.
mesela ben bir uyenin yazdigini sizin sabun postunuz diye size mi sorucam anlat abi ne demek istedi diye?
yada bizim akli melikelerimizde sikinti mi var yazilani anlamadik, anlatma geregi duydunuz sebep ne?
ki tek saturdan oyle sorular cikarki inanin sundurmekle bi yere varabilirmiyiz sanmam.
tebrikler turkiyemizin tek artisian sabun ureticisi oldugunuz icin, tebrikler cesaretiniz emeginiz cabaniz icin, tebrikler belkide bize ilerde ornek teskil edecek girisiminiz icin, tebrikler hepsi ve daha fazlasi icin.
tek elestirim cevap verirken bir tik biz kardeslerinize yumusak basli aciklayici bilgi verici olun insanlik halidir hepimiz hatalarimizla variz,
@ahraz caner abi, gergin degiliz abi yanlis anlamalar olmasin, artik kimse forumdan ayrilmasin, tartismayalim derdim bu benim izah yontemim farklidir bilemem ben buyum ve bu forumun bir uyesiyim, lakin sizin hepimizden bir fazla dikkat etmeniz lazim osman hocam.