Yorumları: 402
Konuları: 3
(23/05/2020, Saat: 15:26)astana71 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://urun.n11.com/tiras-sonrasi-urunl...P413781115
Tabac Original Shaving Soap 125 GR 96.62 TL(Kargo dahil)
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaçırmayın komşular
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 570
Konuları: 2
Komşuların instagram da şöyle bir site reklamı çıktı
https://www.toptankozmetik.net/
Sitenin adresi ankara görünüyor. Old spice, derby usta ve moser saç tıraş makinesi fiyatları uygun gibi, tabii başka ürünler de olabilir. İlgilenen komşum olursa diye paylaşmak istedim.
Not: siteden alışverişim olmadı, tanımıyorum sadece reklamını gördüm.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 17
Konuları: 1
Komşum sağolasın. Ankara kökenli kozmetik sitelerinin hemen hepsindeki sorun bu sitede de var maalesef. ürün var görünüyor fakat sipariş için telefonla iletişime geçtiğinizde artık yok oluyor ürün.
(29/05/2020, Saat: 17:56)Kacak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşuların instagram da şöyle bir site reklamı çıktı
https://www.toptankozmetik.net/
Sitenin adresi ankara görünüyor. Old spice, derby usta ve moser saç tıraş makinesi fiyatları uygun gibi, tabii başka ürünler de olabilir. İlgilenen komşum olursa diye paylaşmak istedim.
Not: siteden alışverişim olmadı, tanımıyorum sadece reklamını gördüm.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaşamak şakaya gelmez,
büyük bir çiddiyetle yaşayacaksın.
Nazım HİKMET
Yorumları: 134
Şuan carrefoursalarda old spice tıraş sonrası losyonlar 23 tl, rollonlar ve deolar 13 lira ilgilenen komşulara duyurulur.
Yorumları: 448
Konuları: 3
(29/05/2020, Saat: 23:27)Viper Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şuan carrefoursalarda old spice tıraş sonrası losyonlar 23 tl, rollonlar ve deolar 13 lira ilgilenen komşulara duyurulur.
komşum sadece whitewater mı vardı yoksa orijinal olanda mevcutmuydu ?
Yorumları: 96
Konuları: 4
Herkese selamlar. Bildiğim kadarı ile arkonun turuncu tıraş kremlerinin üretimi durmuştu. İstanbul/Ümraniye'de Nebioğlu kozmetik'de hala bulunuyor fiyatı 5 tl. Almak istiyip bulamayanlara duyurulur marketlerde göremedim uzun zamandur.
Yorumları: 134
(29/05/2020, Saat: 23:29)Cem.O44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: komşum sadece whitewater mı vardı yoksa orijinal olanda mevcutmuydu ?
Sadece Whitewater vardı komşum belki arkalarda vardır dikkat etmedim.Ve ilk kez alacaklara tavsiyem whitewater kokusu yok gibi birşey ve sanki kalıcılık pek yok originale göreç
Yorumları: 88
Mühle Türkiye'de Babalar Günü indirimleri başlamış
BABALAR GÜNÜ'NE ÖZEL SEPETTE %20 İNDİRİM FIRSATI! KUPON KODU: BABAM20
75 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
Yorumları: 1,201
Konuları: 21
(03/06/2020, Saat: 16:06)Disconnect Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mühle Türkiye'de Babalar Günü indirimleri başlamış
Darısı Bonherre'ye
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...
Yorumları: 100
Konuları: 0
(03/06/2020, Saat: 16:06)Disconnect Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mühle Türkiye'de Babalar Günü indirimleri başlamış
Tıraş kozmetiğine %20 zam yapmışlar. Üstüne de %20 indirim.
Saygılar.