12/08/2020, Saat: 13:29
Ratatouille izlediğim en güzel çizgi filmlerden .
Remy isimli yemek konusunda kabiliyetli bir farenin hayatından bir kesit .
TV den izlediği Şef Gusto nun restoranında kendini buluyor ve buraya çöpçü olarak işe giren Linguini ile dostluğu başlıyor .
Linguini hem geçmişi hem Fare dostu Remy nin yardımlarıyla çöpçülükten şefliğe geçiş için Mutfaktaki bir diğer şef Colette den yardım eğitim almaya başlıyor
Filmin bir sahnesi şöyle
Colette ; tariflere birebir uymalısın . Şef Gusto her zaman beklenmedik sürpriz değişikler yapardı tariflerde .
Lunguini not alır ; “Tariflerde beklenmedik değişiklik yap !!”
Colette sert bir şekilde uyarır ; Hayır sen sadece tarif ne ise onu yap , YALNIZCA BÜYÜK USTALAR TARİFLERDE DEĞİŞİKLİK YAPAR!!
Evet bugün size bahsedeceğim Tıraş kremi tarifde ustaca değişiklik yapılmış olan , Simpson ın Ultra Glide serisi Tıraş kremi .
Eski seri ürün sessiz sedasız piyasada alanın memnun olduğu bir üründü .
Eski seri çok hoşuma gitmişti , bu ürünede kayıtsız kalamadım, iyi ki almışım . Üzerine oldukça çalışılmış ve iyi bir ürün ortaya çıkmış
Seri 3 farklı modelden oluşuyor
Lime bayrum Sandalwood
180 gr lık sert plastik kaselerde 14 sterlin fiyata satılıyor.
Benim denediğim Sandalwood
Kokusu; şimdiye kadar kullandığım tüm sandalwood lar farklı farklı kokuyor , ürün ne proraso kadar odunsu ne tobs kadar tatlı kokuyor .
Hafif bir odunsuluk ile paçuli be misk kokusu geliyor . Sabunsu erkeksi temiz bir koku , ben beğendim , ağır bir kokusu yok .
İçerik ;
Tıraş esnası ; sabun harika köpürüyor hızlı ve kalın . Suyu seviyor su verdikçe coşuyor. Yoğun koyu ve kaygan bir krema .
Koruyuculuk ve kayganlık beklentimin üzerinde çıktı. Oldukça başarılı
Tıraş sonrası ; cilt tıraş sonrasında yumuçacık kalıyor . Aftershave kullanmanıza gerek yok demiyorum ama kullanmasanızda olur , cilt kurumuyor ama öyle mükemmel bir nemlendirme yok , yeterli .
Sonuç olarak beğendiğim bir tıraş kremi , biterse lime kokuluyuda denemek için tekrar alırım .
Tüm komşularıma keyifli tıraşlar dilerim
Look Sharp - Feel Sharp - Be Sharp