Yorumları: 1,201
Konuları: 21
14/08/2020, Saat: 01:23
(Son Düzenleme: 14/08/2020, Saat: 09:59, Düzenleyen: onurcakmak.)
Mekan İDEA Kadıköy. Soldan sağa @ahraz, @tarkaner, @ Tolga Yurdaer, @mertalp, @Griffinv8, @kalantorxl, @gkarınca, @korgunv, @KAYHAN. Her buluşmada olduğu gibi çok keyifli zaman geçirdik. Katılan komşulara çok teşekkürler, katılmayanlara next time inşallah. Ayhan Bey'e jilet, Mert Alp Bey'e sabun (crop) hediyeleri için çok teşekkür ederiz. Ayrıca Ayhan Bey bugüne kadar resimlerini gördüğümüz pek çok vintage aleti yakından incelememizi sağladı, ayrıca teşekkürler.
STK-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...
Yorumları: 1,922
Konuları: 45
Kendi adıma çok güzel bir geceydi. Katılan herkese çok teşekkür ederim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 1,996
Konuları: 28
Güzel buluşa olmuş, keyfiniz daim olsun dostlar.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
Yorumları: 619
Konuları: 8
Güzel bir kare oluşmuş üst üstde 2.buluşma Eskiden böyle değildi forumda etkinlik konusu açılırdı katılım sağlanırdı yapılırdı etkinlik
Şimdi değişti harelde whatsapp gruplarında etkinlik konuşuluyor forumada etkinliğin resimleri yükleniyor
Yorumları: 779
Konuları: 4
2 veya 3 kişi buluşmak istedi, Covid nedeni ile daha ufak grup tercih ediliyor demek ki. Biz üstüne kaynak olduk. Bu büyük buluşmalardan değil.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 423
Konuları: 2
Eskiden böyle değildi diyen komşu @"jegal" Sen bari deme Eskiden böyle değildi diye
Milleti birbirine kattın çok değerli / bilgili insanlar eskiden böyle değildi diyerek küstüler gittiler.
Sen de eskiden böyle değildi dersen vay halimize.
Zeytinyağı gibi üste çıkmak tabirini kullanmak istemem ama.
Son dakika katılamadım ama tam olmam gereken yermiş .
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
Güzel bir buluşma olmuş, katılan tüm arkadaşlara saygı ve selamlar.
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
Spontane etkinlikler de iyidir
Güzel bir buluşma olmuş, selamlar komşular
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
So far so good..
Yorumları: 40
Konuları: 1
Çok keyif aldığım bir buluşma oldu. Ben de katılan tüm komşularıma teşekkür ederim
Yorumları: 619
Konuları: 8
@"GecayS" Değerli komşum milleti birbirine kattın lafınıza katılmıyorum. Forumda hatalarım oldu hatalarımı kabul edip özürümü diledim
ama foruma kimseyi küstürtmek için bir girişimde bulunmadım yaşanan hadiselerde kavgayı başlatan benmişim gibi bir algı oluştu herkesde ama kavgayı ben başlatmadım bunu bilmenizi istiyorum.
Eski üyelerin ayrılışının benle bir ilgisi yok eski tartışmalardan gelen zeminin üstüne bu tartışmada tuzu biberi oldu