Yorumları: 8
Konuları: 1
Merhabalar. Adım Bekir. Diş hekimiyim. 3 yıldır geleneksel tıraş oluyorum ve Makine olarak Gc. 84 jilet olarak ise çoğunluklala yeşil astra kullanıyorum.
2 porsuk ve 1 adet yaqi sentetik fırçam var. Çoğunlukla porsuk fırça kullanıyorum ve genellikle gün aşırı tıraş oluyorum.
Tıraş sonrasında ise loreal afteshave en beğendiğim ürünlerden birisi. Bunun yanında proraso balsam da kullanıyorum.
Teşekkür ediyorum. İyi tıraşlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 236
Konuları: 2
Hoşgeldiniz, tıraş ekipmanı çok iyi, keyifli forumlar.
Yorumları: 861
Konuları: 27
Welcome on board
Hadi hayırlı tıraşlar!
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
Foruma hoşgeldiniz @"Yakuzadnt" komşum ürünleriniz nokta atışı, keyfli tıraşlarınız olsun. GC .84 en sevidğim aletler arasında hatta vazgeçilmezim diyebilirim
(26/05/2021, Saat: 16:41)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Foruma hoşgeldiniz @"Yakuzadnt" komşum ürünleriniz nokta atışı, keyfli tıraşlarınız olsun. GC .84 en sevidğim aletler arasında hatta vazgeçilmezim diyebilirim
Ben başka alet kullanamıyorum artık diğer aletlerin hepsini kaldırdım
Yorumları: 180
Konuları: 7
Yorumları: 271
hoşgeldiniz iyi tıraşlar
ne mutlu türküm diyene !
Sağolun arkadaşlar hoşbuldum hepinize keyifli traşlar diliyorum.
Yorumları: 1,996
Konuları: 28
@"Yakuzadnt" hoş geldiniz. Tıraş rutininize uygun güzel set yapmışsınız, keyifli tıraşlarınız olsun.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
(26/05/2021, Saat: 23:26)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"Yakuzadnt" hoş geldiniz. Tıraş rutininize uygun güzel set yapmışsınız, keyifli tıraşlarınız olsun.
Çok kombinasyon denedim anca oturttum hocam, zor iş en sevdiğini bulmak