Yorumları: 80
Konuları: 1
@"Pino"
Güzel bir çalışma ortaya çıkmış tebrik ederim daha önceleri forumumuzda yuma traş aleti üzerinde çalışmalar olmuştu.
Kaplama çalışmaları vb ama böyle bir çalışma görmemiştik yuma tıraş aletinin görselinde işlemeli çalışmada YUMA SEVDALILARINI etkiledi
Yorumları: 66
Konuları: 4
(10/03/2022, Saat: 05:01)muhendisbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mükemmel olmuş. acaba jilet açıklıklarını düzeltmenin bir yolu var mıdır? böyle süsleyip jileti eşitleyip kullanmak efsane olurdu.
Çok teşekkürler beğenmenize sevindim
Jilet açıklıklarını düzeltmenin bir yolu yok maalesef hem üretildiği metal çok kırılgan ve dayanıksız hem onu düzeltmek biraz zor gibi geliyor bana.aslında yumanın o yamukluğu güzel bence aletin bir tarafı agresif diğer tarafı mild benim hoşuma gidiyor
Süslenince güzel oluyorlar gerçekten
(10/03/2022, Saat: 08:00)Nazikas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzel olmuş, elinize sağlık.
Çok teşekkürler,beğenmenize sevindim
(10/03/2022, Saat: 10:25)KamilAY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"Pino"
Güzel bir çalışma ortaya çıkmış tebrik ederim daha önceleri forumumuzda yuma traş aleti üzerinde çalışmalar olmuştu.
Kaplama çalışmaları vb ama böyle bir çalışma görmemiştik yuma tıraş aletinin görselinde işlemeli çalışmada YUMA SEVDALILARINI etkiledi
Çok teşekkürler beğenmenize sevindim
Bir ara değişik bir model daha yapacağım onuda paylaşabilirim.
Yorumları: 61
Konuları: 2
güzel olmuş ellerine sağlık
(13/03/2022, Saat: 19:42)Ramo26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: güzel olmuş ellerine sağlık
Çok teşekkürler beğenmenize sevindim Smile
Yorumları: 6
Konuları: 0
Elinize sağlık, çok güzel olmuş. Ben yuma yı çok kullandım. Sürekli alt parça kırılıyordu. Koruma bari olan kısım. Siz üst tablayı işlediğiniz için oraya bir şey olmuyor. Yıllarca kullanılır.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(17/03/2022, Saat: 21:46)Usturaci Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elinize sağlık, çok güzel olmuş. Ben yuma yı çok kullandım. Sürekli alt parça kırılıyordu. Koruma bari olan kısım. Siz üst tablayı işlediğiniz için oraya bir şey olmuyor. Yıllarca kullanılır.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim
evet alt tabla çok dayanıksız kırılıyor maalesef.
Yorumları: 7
gerçekten muhteşem olmuş tebrik ediyorum
Yorumları: 7
tebrik ederim hocam ellerin
ize yuregınıze saglık