Yorumları: 45
Konuları: 1
Bugün kendilerine misafir oldum. Gerek ilgileri gerek mifsafirperverlikleri için buradan kendilerine teşekkür ederim. Yeni yerleri de çok şık olmuş. Hayırlı olsun.
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 31
Konuları: 5
Merhaba 4 Nisan'da verdiğim Yaqi Aqua High Mountain Two Band Badger Tıraş Fırçası
Yaqi Berber Tuxedo Sentetik Tıraş Fırçası
Tabac Original Tıraş Sabunu Refill, 125gr 7 Nisan'da özenli bir paketleme ile hızlı bir şekilde teslim aldım.
Teşekkürler ediyorum Razorus.
-Bakımlı erkek için:Bakımlı olmak önemli ise ,ıslak tıraş olmak bir tutkudur.
- Erkek olmak doğuştan gelen bir alın yazısı olsa da, bakımlı olmak isteyen erkeğe nasip olur.
Yorumları: 31
Razorus.com'da Proraso Okaliptüs Yağı ve Mentollü Tıraş Kremleri,Tıraş Sabunları,Tıraş Balsamları ve Tıraş Losyonlarında 17.05.2021 tarihinde geçerli %20-%30 indirim var.
-Bakımlı erkek için:Bakımlı olmak önemli ise ,ıslak tıraş olmak bir tutkudur.
- Erkek olmak doğuştan gelen bir alın yazısı olsa da, bakımlı olmak isteyen erkeğe nasip olur.
Yorumları: 56
Konuları: 1
Babalar günü indirimine başlamışlar fiyatı şişirip sonradan indirmemisler güzel fiyatlı ürünler var haberiniz olsun
SEDEF USTURA + TURUNCU ASCO
Yorumları: 861
Konuları: 27
Sevkiyat sırasında kırılan cam ürünü (pre-shave krem) anında yenisi ile değiştirdiler.
En üst seviyede müşteri iletişimi ve kibarlık-naiflik: her zaman olduğu gibi.
Razorus bu konuda benim tercih sebebim, bu blgi ve iletişimi başka bir yerde bulamıyorum.
Teşekkür ederim.
Hadi hayırlı tıraşlar!
Yorumları: 52
Konuları: 2
aaa bir mekanları olduğunu bilmiyordum, eskişehir'e geldiğimde kesin uğrayacağım
Yorumları: 861
Konuları: 27
Bu karti görmekten keyif aliyoruz,
Sonsuz teşekkürler..
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi hayırlı tıraşlar!
Yorumları: 52
Konuları: 2
site sadece bende mi açılmıyor?
Yorumları: 78
Konuları: 0
Şimdi baktım bende açıldı.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 14
Pearl Shaving'in bir ürününü sipariş vermiştim, dalgınlıkla yanlış model sipariş etmişim, erteso gün aradığımda şak diye çözdüler problemi; hatta fiyat fazlalığını iban adresime atmayı teklif ettiler ama ben ekstra jilet söyledim. Klasik para gönderemeyiz yerine ürün seçin dramasına da girmediler hiç yani. 10/10 bir alışveriş deneyimi yaşadım yani.