09/08/2022, Saat: 18:48
Öncelikle merhaba, bir süredir klasik tıraşa bir milyoncu tabir ettiğimiz dükkanlardan üç beş kuruşa aldığım ekipmanlar ile başladım, açıkçası iyi kötü işimi de gördü bu ekipmanlar, elimin gönyesi biraz biraz oturdu, şimdi ise gerçek anlamda ustura tıraşına başlamak istiyorum. Gönlümden geçen çelik bir ustura alıp kullanmak ancak gördüğüm kadarıyla Türkiye'de kolay bulunan bir ürün janrası değil. Güvenilir ithal ürünlerde fiyatlar dudak uçuklatıyor, ikinci el eski usturalar buluyorum ancak onların da durumundan veya restore edilebilirliğinden emin olamıyorum, tecrübesiz olduğum için. Eli yüzü düzgün bir jiletli ustura alıp bu şekilde devam etmek de bir opsiyon oluyor bu durumda ama gönlümden geçen çelik ustura sahibi olmak. Siz ne önerirsiniz?
Eski bir ustura alıp kullanılır duruma getirmek mi daha kolay yoksa piyasada 600-800 sıfır veya ikinci el, yeni üretim sayılabilecek, kullanılabilir kalitede bir ustura bulmam mümkün mü? TAvsiyelere açığım bu konuda?
Çelik ustura edinme imkanı bulamazsam Parker SRX jiletli ustura alamyı düşünüyorum o konuda da yorum alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Eski bir ustura alıp kullanılır duruma getirmek mi daha kolay yoksa piyasada 600-800 sıfır veya ikinci el, yeni üretim sayılabilecek, kullanılabilir kalitede bir ustura bulmam mümkün mü? TAvsiyelere açığım bu konuda?
Çelik ustura edinme imkanı bulamazsam Parker SRX jiletli ustura alamyı düşünüyorum o konuda da yorum alabilirim. Şimdiden teşekkürler.