Yorumları: 2,576
Konuları: 25
Komşum soğuk su tıraş sonrası için çok güzel bir uygulama. Ben as losyon vs kullanmam sorun yaşamıyorum. Şap ı yüzünüzde bir dakikadan fazla tutmayın derler ama bilen komşularımız yazacaktır.
Yüzde buz eritmek çok keyifli bir fantezi olsa gerek
Yorumları: 593
Konuları: 6
evde aloe vera bitkisi varsa bir miktar su ile karıştırılıp dondurulursa tıraş sonrası daha da faydalı olabilir.
Yorumları: 1,996
Konuları: 28
Benim yaz aylarında yapmayı sevdiğim bir uygulama. Buzdolabının yumurta tepsisinde buzu donduruyorum, yüzey daha geniş oluyor.
@hlkkzn komşumuzun tarifi de mantıklı.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
Yorumları: 4
Konuları: 1
Bu uygulamayı her yaz yaparım. Harika bi şekilde rahatlatıyor.
Keyifli tıraşlar...
Yorumları: 1,022
Konuları: 12
Chiseled Face Cryogen kullananlar ve sinüzit sorunu olanların denememesi gereken eylem
Gözenekleri erken kapatması ve ferahlatıp rahatlaması adına kullanabilirsiniz.
Yorumları: 5
Konuları: 0
Buz kullanan arkadaşlar buzu neyde donduruyorsunuz. Eti PUF ların plastik kabında donduruyorum ama memnun değilim, daha yuvarlak hatlı bir plastik çanak arıyorum.
Yorumları: 870
Konuları: 20
Buz kullanmak yerine soğuk termojel kullanmak daha pratik olur sanki.
Yorumları: 5
Konuları: 0
(05/11/2022, Saat: 23:29)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buz kullanmak yerine soğuk termojel kullanmak daha pratik olur sanki.
Buz temas ettiğinde bir miktar eriyerek deride ıslaklık bırakıyor ve o soğuk ıslaklık çok iyi geliyor. Termojelin buz kadar ıslaklık bırakacağını sanmıyorum.
Yorumları: 214
Konuları: 1
Ara sıra bende yapmıştım, buz torbası vardı bende içi jel kıvamında buzlukta duruyor direk buz yerine torbayı uyguladım.