Yorumları: 25
Konuları: 3
Motorcuların efsanesi Barkın (Altın Elbiseli Adam) Bayoğlu 'nun vloglarını izlerken birden kendimi Islak Tıraş videosu izlerken buldum.
İnsanın hayranlık duyduğu kişilerle ortak zevklerınin olması çok hoşuma gidiyor.
8. dakikadan sonrasına bakınız.
8. dakikadan sonrası tıraş ile ilgili
Yorumları: 4
Konuları: 0
Ah be barkın abi. Bilmem kaç nesile motoru sevdiren adam. Yeni gördüm bu videoyu. Geleneksel tıraşı sevdirme potansiyelide varmış
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 271
Konuları: 1
Vay bee. Bilmiyordum. Rahmetli ağabeyimizde bizdenmiş
ne mutlu türküm diyene !
Yorumları: 108
Konuları: 5
Bildiğim kadarıyla, bir üyemizin yakın arkadaşıydı.
Özel bir kişiydi. Maket-model, motosiklet vs. Farklı merak ve uzmanlıkları vardı.
Geleneksel tıraş tercih etmesi şaşırtmamıştı beni.
Huzurlu olsun.
A momentary lapse of reason.
Yorumları: 52
Konuları: 7
(14/09/2022, Saat: 00:19)Ceyrancı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Motorcuların efsanesi Barkın (Altın Elbiseli Adam) Bayoğlu 'nun vloglarını izlerken birden kendimi Islak Tıraş videosu izlerken buldum.
İnsanın hayranlık duyduğu kişilerle ortak zevklerınin olması çok hoşuma gidiyor.
8. dakikadan sonrasına bakınız.
8. dakikadan sonrası tıraş ile ilgili
İyi ki bunu paylaşmışsınız. Adama olan saygım neredeyse iki kat arttı.
<3
Yorumları: 11
Mekanı cennet olsun... Yarım yamalak köpük kıvamıyla, hiç tersten/çaprazdan almadan ne kadar temiz tıraş oluyormuş...
Yorumları: 38
(01/11/2023, Saat: 01:05)kaankkaraman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mekanı cennet olsun... Yarım yamalak köpük kıvamıyla, hiç tersten/çaprazdan almadan ne kadar temiz tıraş oluyormuş...
Alet EJ DE 89 gibi duruyor. Porsuk dediği fırça, eğer yanlış görmediysem, domuz kılı Omega ki suda yumuşatmadan doğrudan kaptan yüklemeye başladı sabunu. Motor öncesi hazırlığı tıraş öncesi hazırlığından iyiymiş rahmetlinin. Mekanı cennet olsun.
Kokuşmuş bir şeyler var şu Danimarka Krallığında... Çöpü çıkarsanıza hayvan herifler!!!
Yorumları: 5
(01/11/2023, Saat: 16:25)Shavettin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Alet EJ DE 89 gibi duruyor. Porsuk dediği fırça, eğer yanlış görmediysem, domuz kılı Omega ki suda yumuşatmadan doğrudan kaptan yüklemeye başladı sabunu. Motor öncesi hazırlığı tıraş öncesi hazırlığından iyiymiş rahmetlinin. Mekanı cennet olsun.
Fırçayı ilk başta Semogue sandım ama Omega logosu gözüküyor, 81025 modeli olmalı.
Asil Kıratlı
Yorumları: 5
Yorumları: 38
Kokuşmuş bir şeyler var şu Danimarka Krallığında... Çöpü çıkarsanıza hayvan herifler!!!