En Son Ne Aldınız ?
Razorus’tan merkur progres aldım. Sadece tıraş aletimden değil, satıcıdan da bahsetmek istiyorum. böyle bir şeyle karşılaşacağımı hiç zannetmiyordum. Türkiye’de böyle satıcılar olması bana ülkem adına ümit verdi. Ürün elime çok kısa bir sürede geçti tabi bunda kargo firmasının da düzgün çalışmasının da payı olmalı. Daha önce uzun yıllar muhle r41 kullanmıştım. Çok agresif bir traş aleti idi iki traş da bir yüzümü kanatırdım. Ayrıca bir Wikisonum var.. Onunla yüzümü kesmememe rağmen çok da keyifli bir taş olamıyordum. Bunda plastik olmasının payı olabilir. Merkür Progresle ise en agresif ayarında bile tek bir kesik olmuyor. O kadar zevkli bir tıraş oluyor ki normalde iki günde bir tıraş olurken her gün traş olmaya başladım hatta üşenmesem günde iki kere tıraş olacağım Smile
Gelelim satıcıya. Aletten bu kadar memnun olunca telefon edip kendilerine teşekkür etmek istedim. Ama bir türlü fırsat bulamadım. Derken Noyan Bey kendisi beni aradı, aletten memnun olup olmadığımı sordu. Daha sonra alet hakkında bilgiler verdi, çok sıcak bir sohbet ettik. Sanki bir satıcıyla değilde, bir hobidaşla ortak hobimiz hakkında sohbet ediyor gibiydik. Hepimiz genellikle kötü deneyimlerimizi aktarmakta daha hevesliyiz. Bunda diğer insanları aynı kötü deneyimden koruma isteği rol oynuyor şüphesiz. Ancak yine aynı sebeple iyi deneyimlerimizi aktarmıyoruz. Benimki Sipariş verdiğim günden itibaren son derece olumlu bir deneyim oldu bu yüzden sizinle paylaşmak istedim. Noyan Bey ve Razorus firmasına hepinizin huzurunda teşekkürlerimi iletmek istiyorum
(Dün, Saat: 10:11)kemal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Razorus’tan merkur progres aldım. Sadece tıraş aletimden değil, satıcıdan da bahsetmek istiyorum.  böyle bir şeyle karşılaşacağımı hiç zannetmiyordum. Türkiye’de böyle satıcılar olması bana ülkem adına ümit verdi. Ürün elime çok kısa bir sürede geçti tabi bunda kargo firmasının da düzgün çalışmasının da payı olmalı. Daha önce uzun yıllar muhle r41 kullanmıştım. Çok agresif bir traş aleti idi iki traş da bir yüzümü kanatırdım. Ayrıca bir Wikisonum var.. Onunla yüzümü kesmememe rağmen çok da keyifli bir taş olamıyordum. Bunda plastik olmasının payı olabilir. Merkür Progresle ise  en agresif ayarında bile tek bir kesik olmuyor. O kadar zevkli bir tıraş oluyor ki normalde iki günde bir tıraş olurken her gün traş olmaya başladım hatta üşenmesem günde iki kere tıraş olacağım Smile
Gelelim satıcıya. Aletten bu kadar memnun olunca telefon edip kendilerine teşekkür etmek istedim. Ama bir türlü fırsat bulamadım. Derken Noyan Bey kendisi beni aradı, aletten memnun olup olmadığımı sordu. Daha sonra alet hakkında bilgiler verdi, çok sıcak bir sohbet ettik. Sanki bir satıcıyla değilde, bir hobidaşla ortak hobimiz hakkında sohbet ediyor gibiydik. Hepimiz genellikle kötü deneyimlerimizi aktarmakta daha hevesliyiz. Bunda diğer insanları aynı kötü deneyimden koruma isteği rol oynuyor şüphesiz. Ancak yine aynı sebeple iyi deneyimlerimizi aktarmıyoruz. Benimki Sipariş verdiğim günden itibaren son derece olumlu bir deneyim oldu bu yüzden sizinle paylaşmak istedim. Noyan Bey ve Razorus firmasına hepinizin huzurunda teşekkürlerimi iletmek istiyorum
İmla hatalarımı bağışlayın lütfen. Mobil cihazdan yazdım, cihaz kendisi “düzelterek” hatalar yapmış.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: