13/11/2012, Saat: 18:14
bagkur alt lımıt 276 cok onceydı hocam
305 cıvarı bırsey oldu suan
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Gelir testi
|
13/11/2012, Saat: 18:14
bagkur alt lımıt 276 cok onceydı hocam
13/11/2012, Saat: 18:33
(13/11/2012, Saat: 15:28)lathrodectus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Freelance calistigim icin sigortam yok ve kisa sure once ailemin yanina geri dondugumde ayni sikintiyi ben de yasadim. Bu yuzden tepkinizi anliyorum. Konu hakkında bayağı yorum okudum ama ilk defa sistemi savunan bir iletiyi okuyorum.
www.tekyumruk.com
13/11/2012, Saat: 21:04
bağlı bulunduğunuz muhtarlıktan form 5 diye bir belge: ikametgah adresinizde oturan kişileri gösteren belge kimlik fotokopinizle sosyal yardımlaşma vakfına başvuruyosunuz orda bir belge imzalıyosunuz ve sizle evde oturan kişiler varsa onlarada imzalatıp teslim ediyorsunuz daha sonra 15 gün 1 ay içersinde evinize tespit için memur geliyor sorular soruyor mutfak masrafı elektrik su v.s 15 gün sonra sonucu gidip öğreniyosunuz
sessizliğin içinde sessizce oturan adam.
13/11/2012, Saat: 21:19
(13/11/2012, Saat: 17:37)lathrodectus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: askerlik hizmeti suresince gss primi odemezsiniz hocam.sağlık ocağına aile hekimine muayene oldum soğuk algınlığı için ilk defa sağlık ocağına gittim ssk dan yararlanarak hesapta sonuç sağlık ocağında bi ücret ödemedim yazdığı ilaçları almaya gittim eczaneye sgk ya borcum görünüyor genel sağlık sigortası[gss] yüzünden ilaçları normal ücretten aldım çok güzel kanun! hiçbir gelirim yok üstüme bir şey yok bankada param yok ama devlete borçluyum nasıl kanun yaygarayı koparıyolar herkes sigortalı oldu diye şu cennet ülkeden adamı soğutuyorlar
13/11/2012, Saat: 21:51
ben özel sigorta yaptırıyordum senelik 300 lira yatarak full kapsamlı civarına gelıyordu
o sıgorta sırketler gurubu bunyesınde calısan aılemden dolayı amelıyatlarımı bıle kurus vermeden Turkıyenın en ıyı hastanelerınde oluyordum ayakta saglık hızmetlerınede hem ısım dusmuyor hemde ıdare edıyorduk kendı cebımızden devlet hiçbirsey kapsamayanına 2.200 istiyor
13/11/2012, Saat: 22:07
ayrıca yeni çıkan bir uygulamayla sgk ya borcu olanların banka hesaplarına kurum banlkalardan aldığı şifrelerle hesaplarına ulaşıp kurum adına borcu tahsil ediyor bankanın dahi haberi olmadan orda bile özel kalmadı yani en büyük mafya devlettt
13/11/2012, Saat: 23:40
(13/11/2012, Saat: 21:04)errate Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bağlı bulunduğunuz muhtarlıktan form 5 diye bir belge: ikametgah adresinizde oturan kişileri gösteren belge kimlik fotokopinizle sosyal yardımlaşma vakfına başvuruyosunuz orda bir belge imzalıyosunuz ve sizle evde oturan kişiler varsa onlarada imzalatıp teslim ediyorsunuz daha sonra 15 gün 1 ay içersinde evinize tespit için memur geliyor sorular soruyor mutfak masrafı elektrik su v.s 15 gün sonra sonucu gidip öğreniyosunuz Teşekkür ederim hocam. (13/11/2012, Saat: 22:07)errate Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ayrıca yeni çıkan bir uygulamayla sgk ya borcu olanların banka hesaplarına kurum banlkalardan aldığı şifrelerle hesaplarına ulaşıp kurum adına borcu tahsil ediyor bankanın dahi haberi olmadan orda bile özel kalmadı yani en büyük mafya devlettt Bankadaki parama daha dokunmadılar ama sanırım hesabı kapatsam iyi olacak
14/11/2012, Saat: 00:22
kesinlikle gelir testine girmeyin
o evrakları imzlamayın tanımadığınız insanlara zırt pırt evnize girme çıkma izni ve her türlü mahremiyetinizi kurcalama iznini ellerinizle vermeyin yapmasına yine yaparlar da yasaları çiğnemiş olurlar siz izin verirseniz suyunu çıkarırlar...
14/11/2012, Saat: 00:27
(14/11/2012, Saat: 00:22)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kesinlikle gelir testine girmeyin Büyük ihtimal asker sonrasına iteleyeceğim ve iş bulup bu meseleyi unutmak istiyorum şimdilik evime kimseyi almam zaten illa bir eve geleceklerse babamın evine alırım onları
14/11/2012, Saat: 00:58
O parayı ödemek yerine,imkanınız var ise bir yerden kendinizi sigortalı gösterin arkadaşlar.En azından emekliliğe sayılır
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gerçeği biliyor olmak,anladığınız anlamına gelir mi? | ahraz | 26 | 15,848 |
08/02/2019, Saat: 17:23 Son Yorum: ahraz |