Yorumları: 697
Konuları: 26
Bugün badgerandblade'de bir başlık gördüm bu konu ile ilgili, tıraşın ardından kalan köpüğü tekrardan suratına süren çok insan varmış. Ve bu uygulamanın, gliserin ve benzeri maddelerin özelliklerinden dolayı cilde iyi geldiğini, kesikleri ve tahrişlerin iyileşmesine yardımcı olduğunu iddia eden tıraş severler var.
Acaba bizim aramızda bu yöntemi kullananlar var mıdır? Görüşlerinizi merak etmekteyim.
Merkur Progress
Omega 80005
Perma-Sharp Süper - Polsilver SI
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
(24/01/2013, Saat: 01:24)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün badgerandblade'de bir başlık gördüm bu konu ile ilgili, tıraşın ardından kalan köpüğü tekrardan suratına süren çok insan varmış. Ve bu uygulamanın, gliserin ve benzeri maddelerin özelliklerinden dolayı cilde iyi geldiğini, kesikleri ve tahrişlerin iyileşmesine yardımcı olduğunu iddia eden tıraş severler var.
Acaba bizim aramızda bu yöntemi kullananlar var mıdır? Görüşlerinizi merak etmekteyim.
Tıraş sabun ya da kremleri ne de olsa kimyasal. Ne kadar az sürülürse yüze bence daha iyi. Yani kalanla el yıkanabilir.
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 227
Konuları: 7
yıkanmış çamaşırda deterjan kalması yıkanmış saçda şampuan sabun v.s nasıl sakıncalıysa yüzde köpük kalmasıda sakıncalı olabilir.
sessizliğin içinde sessizce oturan adam.
Yorumları: 164
Konuları: 3
Geçenlerde berberim de benzer bir uygulamadan bahsetmişti bana ama hiç denemedim.
Yorumları: 414
Konuları: 11
Konuyu açan arkadaş son perdeden sonra kalan köpükle bir süre gezelim demiyor galiba konu yanlış anlaşılmış
Katılma tarihi: 2011
Yorumları: 234
Konuları: 25
Bende gliserin sabunlarla veya besleyici sabunlarla trastan sonra yuzumu yikarim, favorimd egliserin sabunlar, yuze parlaklik veriyor. 1 dk kadar sabunu yuzde ovaladiktan sonra soguk suyla yikiyorum, ve paril paril parliyir
Yorumları: 612
Konuları: 36
Sadece Mwf' nin kalanıyla ellerimi yıkarım ve yumuşacık yapar, eşime de el sabununu aldım Connaught'tan.Laf yememek için ara sıra hanımlara böyle rüşvetler verin.
Yorumları: 697
Konuları: 26
(24/01/2013, Saat: 03:02)Fallschirmjäger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu açan arkadaş son perdeden sonra kalan köpükle bir süre gezelim demiyor galiba konu yanlış anlaşılmış
Evet kesinlikle, kalan köpüğü de yüze uyguladıktan kısa bir süre sonra yıkanıyor zaten yüz. Fırçayı temizledikleri süre boyunca yüzlerinde tutuyorlarmış mesela.
Merkur Progress
Omega 80005
Perma-Sharp Süper - Polsilver SI
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Link'i bulamadım,bu konu Lord'a sorulmuştu.Lord tavsiye etmiyor.Bana da mantıklı gelmişti,tıraş sırasında incelen az da olsa hırpalanan cilde ,görevi sakalı yumuşatmak ve yüze kayganlık vermek olan ürünlerin tıraş sonrası tekrar cilde uygulanması sadece moda olmuş,oyun olmuş,ben yaptım sizde yapın olmuş
(24/01/2013, Saat: 01:30)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (24/01/2013, Saat: 01:24)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün badgerandblade'de bir başlık gördüm bu konu ile ilgili, tıraşın ardından kalan köpüğü tekrardan suratına süren çok insan varmış. Ve bu uygulamanın, gliserin ve benzeri maddelerin özelliklerinden dolayı cilde iyi geldiğini, kesikleri ve tahrişlerin iyileşmesine yardımcı olduğunu iddia eden tıraş severler var.
Tıraş sabun ya da kremleri ne de olsa kimyasal. Ne kadar az sürülürse yüze bence daha iyi. Yani kalanla el yıkanabilir.
Yorumları: 1,462
Konuları: 82
24/01/2013, Saat: 21:05
(Son Düzenleme: 24/01/2013, Saat: 21:06, Düzenleyen: eggman.)
(24/01/2013, Saat: 04:04)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (24/01/2013, Saat: 03:02)Fallschirmjäger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu açan arkadaş son perdeden sonra kalan köpükle bir süre gezelim demiyor galiba konu yanlış anlaşılmış
Evet kesinlikle, kalan köpüğü de yüze uyguladıktan kısa bir süre sonra yıkanıyor zaten yüz. Fırçayı temizledikleri süre boyunca yüzlerinde tutuyorlarmış mesela.
Ben yapıyorum
Fırça ve jileti temizlerken o sırda köpükte yüzümde duruyor.Sonra duş.Sebep güzel kokular