06/07/2013, Saat: 01:08
(Son Düzenleme: 06/07/2013, Saat: 01:09, Düzenleyen: eskiuyemnt.)
Gariplik isminden başlıyor daha
O kadar esprileri ile ve bulabildiğim iğrenç esprilerle başlıyorum.
Adam tarlasına o kadar korkunç bir korkuluk yaptırmış ki,
kargalar geçen yıl aldıkları yemleri bile geri getirmişler
Adamın biri o kadar cimriymiş ki,
yere dökülen tentürdiyot israf olmasın diye elini kesip yerdeki tentürdiyoda sürmüş
O kadar ciddiyetsiz bir konferanstı ki ,
konusu evlilik olmasına rağmen konferansı veren kadın o sıralar besinci kocasından boşanmak üzereydi.
Resmiyetten o kadar hoşlanıyordu ki,
kızılay , Yeşilay veya Lösemililer haftası gibi zamanlarda bile tüm tanıdıklarına tebrik kartı gönderirdi.
Derse o kadar ilgisiz bir öğrenciydi ki,
en sonunda derste ayak tırnaklarını keserken yakalandı.
O kadar gamsızdı ki ,
idam edilirken Bu bana ders olsun dedi.
Abartmayı o kadar severdi ki,
sonunda dedesinin Rus çarı olduğuna kendisi de inandı.
Adam gözümün önünde sevgilisine mesaj attı. Hemde sms paketi yok. TL'den gitti. Bazı aşklar çok büyük olum. SAYGI DUYDUM.
Zenciler koşsa atlet oluyor, konuşsa rapci, 2 top çevirse NBA'de oynuyorlar. Yetmiyor en işe yaramazı mahallede 2 tur atsa adamlar gangster.
Sen tam bir şey yazarken karşı taraf da bir şey yazar, önce o yazsın diye silersin o da siz yazıyosunuz diye siler ya hani..
Abi şu arkadaki kıza baksana caktirmadan. (sandalyeyi cevirip bakti, dönerken 2 kisiyi devirdi. “bumu la” diye bagirdi)
Kızların % 70 i pembe giyen erkeklerden hoşlanıyor. Ama pembe giyen erkeklerin %80 'i kızlardan hoşlanmıyor.
Millet almış manitasını yanına, tatil köyünde denize nazır güneşin batışını izliyor, ben ne yapıyorum? Karpuzun çekirdeksiz dilimini buldum diye seviniyorum aq.
Sakız üretip adını "Yasaklar" koyucam. Slogan da hazır "Yasaklar çignenmek içindir" Nasıl? Tam bi zehir evladıyım dimi? Beni çılgın beni.
O kadar esprileri ile ve bulabildiğim iğrenç esprilerle başlıyorum.
Adam tarlasına o kadar korkunç bir korkuluk yaptırmış ki,
kargalar geçen yıl aldıkları yemleri bile geri getirmişler
Adamın biri o kadar cimriymiş ki,
yere dökülen tentürdiyot israf olmasın diye elini kesip yerdeki tentürdiyoda sürmüş
O kadar ciddiyetsiz bir konferanstı ki ,
konusu evlilik olmasına rağmen konferansı veren kadın o sıralar besinci kocasından boşanmak üzereydi.
Resmiyetten o kadar hoşlanıyordu ki,
kızılay , Yeşilay veya Lösemililer haftası gibi zamanlarda bile tüm tanıdıklarına tebrik kartı gönderirdi.
Derse o kadar ilgisiz bir öğrenciydi ki,
en sonunda derste ayak tırnaklarını keserken yakalandı.
O kadar gamsızdı ki ,
idam edilirken Bu bana ders olsun dedi.
Abartmayı o kadar severdi ki,
sonunda dedesinin Rus çarı olduğuna kendisi de inandı.
Adam gözümün önünde sevgilisine mesaj attı. Hemde sms paketi yok. TL'den gitti. Bazı aşklar çok büyük olum. SAYGI DUYDUM.
Zenciler koşsa atlet oluyor, konuşsa rapci, 2 top çevirse NBA'de oynuyorlar. Yetmiyor en işe yaramazı mahallede 2 tur atsa adamlar gangster.
Sen tam bir şey yazarken karşı taraf da bir şey yazar, önce o yazsın diye silersin o da siz yazıyosunuz diye siler ya hani..
Abi şu arkadaki kıza baksana caktirmadan. (sandalyeyi cevirip bakti, dönerken 2 kisiyi devirdi. “bumu la” diye bagirdi)
Kızların % 70 i pembe giyen erkeklerden hoşlanıyor. Ama pembe giyen erkeklerin %80 'i kızlardan hoşlanmıyor.
Millet almış manitasını yanına, tatil köyünde denize nazır güneşin batışını izliyor, ben ne yapıyorum? Karpuzun çekirdeksiz dilimini buldum diye seviniyorum aq.
Sakız üretip adını "Yasaklar" koyucam. Slogan da hazır "Yasaklar çignenmek içindir" Nasıl? Tam bi zehir evladıyım dimi? Beni çılgın beni.