Yorumları: 1,383
Konuları: 11
aqua di parma colonia after shave lotion ve terre'd hermes aftershave balsam
Yiğit harmanları, yığınaklar,
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların.
Dize getirilmiş haydutlar,
Hayınlar, amana gelmiş,
Yetim hakkı sorulmuş,
Hesap görülmüş.
Demdir bu... Ahmed Arif
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
23/07/2013, Saat: 20:24
(Son Düzenleme: 23/07/2013, Saat: 20:24, Düzenleyen: theunnamed.)
Geçenlerde muhabbeti geçmişti, deneyelim bakalım
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
Lijun hocam orient candır, hayrını gör. Fiyat da neredeyse yurtdışı fiyatıyla aynı. Bu arada bambino nun rosegold unu görmüştüm, hatta denemiştim. Saat tam takım elbise için uygun, muhteşem bir klasik saat ama kasa çapı birazcık küçük gibi geldi bana. Umarım size uyar fakir adamın "grand seiko" su.
Yorumları: 147
Konuları: 5
Elbise saatlerinin hem bezeli ince olduğu için kadranı geniş görünür, hemde kalınlığı diğerlerinden incedir, bunlarda olduğundan büyük algısı yaratır, bu nedenlerle elbise saatlerinin en kalını 41 mm.çapındadır, genelde 38-40mm. arasındadır.
Yorumları: 147
Konuları: 5
Her iki kadran rengi de güzel olmakla birlikte özellikle bizim yaş grubu için her ortamda kadran görünebilirliği ve okunabilirliği açısından indeks,kollar ile kadranın kontrast yapması nedeniyle siyah avantajlıdır,hayırlı olsun.
Yorumları: 142
Konuları: 9
(23/07/2013, Saat: 20:09)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Orient Bambino (SER24004B0)
http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-sa...i-85004666
Hocam hayırlı uğurlu olsun Orient şahane marka babamın vardı bi tane kordonun kasaya bağlandığı kısım korozyondan eridi ne kadar kullandığını siz düşünün artık saat hala çalışıyordu. babam kasayı tamir ettirmekle uğraşmaktan bıkınca başka bi saat aldı orientide evde bi köşeye koydu cekmeceleri karıştırıken arada görüyordum ve hala çalışıyordu canavar gibi saat
Ne kervan kaldı, ne at, hepsi silinip gitti,
İyi insanlar iyi atlara binip gitti.
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
Orient otomatikte candir
Aviator ve ray modellerim en sevdiklerimden. Gerci seikonun diveri daha cok hosuma gidiyor ama fiyat dolayisiyla butcem orient ray e yetmisti
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
Arkadaşlar, saat başlığımız var, orayı da kullanabiliriz.
Yorumları: 3,502
Konuları: 27