23/07/2013, Saat: 00:24
Birçoğuna göre modern body building Arnold ile başlamıştır.Reg Park,Frank Zane,Boyer Coe,Lou Ferrigno...
Bu abiler aynı zamanda filmlerde klişe rollerde oynamıştır.
Artistliğe giden dumbel ve barlardan geçiyormuş
Günümüz BB sporcuları Arnold zamanını çoktan aştılar.
Arnold ve çağdaşları Eski Yunan tanrılarının heykelleri gibi '' fit ve orantılı'' görünüyorlardı.
Yeni BB sporcuları mutasyon geçirmişler gibi.O kadar anabolic,streoid,amino asit.Ortaya sporcular değil ucubeler fırlamış
Tanıdığım BB yapan çocukların en fakirleri,hergün primobolan'a talim ederler.Anormal değişen hormon ve troid yüzünden sesleri bile kısık kısık çıkar...
Takviyeler,hormonlar ve beslenme başlı başına bir servet.Dört tane büyük pizza yiyipte ''içimin kıyılması geçti'' diyen vücutları da görmedim değil
Bu kadar kimyaya,böbrek ve karaciğer ne kadar dayanır.
Sauna ve solaryum giderleri saymıyorum
Müsabık ablalar var aman onların fotoları daha da iç karartıcı
Aynen durum budur.Sağlıklı fit ve güçlü olmak varken.Daha büyük iri ,definisyon hali,sürekli ilaç nereye kadar.
Bu abiler aynı zamanda filmlerde klişe rollerde oynamıştır.
Artistliğe giden dumbel ve barlardan geçiyormuş
Günümüz BB sporcuları Arnold zamanını çoktan aştılar.
Arnold ve çağdaşları Eski Yunan tanrılarının heykelleri gibi '' fit ve orantılı'' görünüyorlardı.
Yeni BB sporcuları mutasyon geçirmişler gibi.O kadar anabolic,streoid,amino asit.Ortaya sporcular değil ucubeler fırlamış
Tanıdığım BB yapan çocukların en fakirleri,hergün primobolan'a talim ederler.Anormal değişen hormon ve troid yüzünden sesleri bile kısık kısık çıkar...
Takviyeler,hormonlar ve beslenme başlı başına bir servet.Dört tane büyük pizza yiyipte ''içimin kıyılması geçti'' diyen vücutları da görmedim değil
Bu kadar kimyaya,böbrek ve karaciğer ne kadar dayanır.
Sauna ve solaryum giderleri saymıyorum
Müsabık ablalar var aman onların fotoları daha da iç karartıcı
Aynen durum budur.Sağlıklı fit ve güçlü olmak varken.Daha büyük iri ,definisyon hali,sürekli ilaç nereye kadar.