Yorumları: 3,502
Konuları: 27
vay o da pahalıdır şimdi. isviçre dururken japona o para verilmez be üstad.
Aslında bayılıyorum Oktay Sinanoğlu hocaya. takıyo en plastiğinden dijital çocuk saatini, takımın üzerinde kelebek gibi dursa da adam aşmış valla.
Yorumları: 432
Konuları: 6
mornetto duruşmalarda da araya böyle ince espriler sıkıştırıyor musun?
Yakın tıraş gibisi yoktur..
Yorumları: 2,249
Konuları: 28
Yorumları: 432
Konuları: 6
İlk fotoğraftaki saat kronometre yalnız, fiyat farkı olması lazım..
Bence de Le Locle alınası bir saat. Takip ederseniz malum indirimli alışveriş sitelerinde 8 taksitle 600 lira civarında bir fiyata alabilirsin. Ama takip edip hızlı davranmanız gerekli..
Yakın tıraş gibisi yoktur..
Yorumları: 2,249
Konuları: 28
(29/07/2013, Saat: 23:55)asymptote Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk fotoğraftaki saat kronometre yalnız, fiyat farkı olması lazım..
Bence de Le Locle alınası bir saat. Takip ederseniz malum indirimli alışveriş sitelerinde 8 taksitle 600 lira civarında bir fiyata alabilirsin. Ama takip edip hızlı davranmanız gerekli..
Evet ilk foto temsili aslında ben daha ziyade 2. foto ile ilgiliyim kırık beyaz kadran ve roma rakamları cok yakışmış.
(29/07/2013, Saat: 23:55)asymptote Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk fotoğraftaki saat kronometre yalnız, fiyat farkı olması lazım..
Abi geçen aldım trendyoldan ilan verildi o an aldım. 20 gün sonra elimdeydi neyse ilandan hemen sonra aldım, ilana baktım tükendi

o ne yaw koca türkiyeye 1 tane mi koyuyolar indirimli malı. çok saçma..
Yorumları: 3,517
Konuları: 125
(29/07/2013, Saat: 23:59)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (29/07/2013, Saat: 23:55)asymptote Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk fotoğraftaki saat kronometre yalnız, fiyat farkı olması lazım..
Abi geçen aldım trendyoldan ilan verildi o an aldım. 20 gün sonra elimdeydi neyse ilandan hemen sonra aldım, ilana baktım tükendi
o ne yaw koca türkiyeye 1 tane mi koyuyolar indirimli malı. çok saçma..
Sende lange sohne falan vardır da bozuntuya vermiyorsundur eminim
http://tiraskeyfim.blogspot.com/
http://saklinotalar.blogspot.com/
Onlar bize yakışmaz be üstadım, başbakanımız taksın onları