Vallaha kartuşları uzun süre kullanmadım çok kısa sürelerde mac3 ve bir kaç 3 jiletlilerden kullandım.Neden fazla kullanmadın dersen benim düzenim yok o yüzden sakalları 1 haftada bir veyahut 3 haftada bir kesiyorum. Haftalık sakalda bile tıkanan kartuşlular ile bide 2 haftalık sakalı kestiğinizi düşünün berbat o yüzden hep koruması kırılmış permahtik kullandım 6-7 sene 1-2 ay önce yaprak jiletle bir traş oldum aha dedim aradığım bu keskinlik 10 numara herşey tam istediğim gibi o yüzden kıyaslanmaz bile. kartuşlular ile hızlı traş olabilirsin ve 2-3 günlük sakallarda çok seri traş sağlar doğrudur fakat ben keyif aldığım işi seviyorum mac3 felan gelmiyor bana :S kartuşuda çok pahalı
Jiletler Gerçekten Kartuşlardan İyi mi?
|
17/09/2013, Saat: 10:53
17/09/2013, Saat: 12:53
17/09/2013, Saat: 13:10
(17/09/2013, Saat: 12:53)_Olgun_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Lehçe konuşuyor. Polonya Sorunumuz da bu zaten , yüz kıllarını sürekli tersten alamıyoruz yada uzunken alamıyoruz. uzunken kartuşla zaten neredeyse hiç alamıyorum. Önemli olan düz olarak en yakın kesimi yapması buda DE ile çok rahat oluyor. Kartuşlu aletlere 25 yılı aşkın şans verdim sanırım fazlasıyla yeterli artık şans mans yok
https://www.facebook.com/pages/Pardus-Handcraft/875240639222477
https://www.instagram.com/pardushandcraft/
22/09/2013, Saat: 15:29
25/09/2013, Saat: 02:49
Kolunu bacağını tıraş edenler için gerçekten iyidir jiletler
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
24/10/2013, Saat: 15:11
Sert ve sık bir sakal yapısına sahibim. Cildimde olabildiğince hassas piyasada
kullanmadığım kartuşlu kalmadı. Mümkün mertebe berberde tıraş oluyordum. Ancak vakit darlığından dolayı her zaman berbere gidemiyordum. Bi de günde bilmem kaç kişinin tıraş olduğu ekipmanla tıraş olmak içime sinmiyordu. Mecbur kartuşlu kullanıyorduk onlarda batma yapıyor ve sinekkaydı tıraş için zorladığımda ciddi tahrişlere neden oluyordu ve hiçbirisini 3 traştan fazla kullanamıyordum. En sonunda ıslak tıraşa geçiş yaptım, sabun köpük olayı benim için keyif oldu. İlk zamanlarımda ufak tefek sorunlar yaşadım ama zaman geçtikçe bu sıkıntılar yok oldu. Şimdi 2-3 günde bir tıraş değil keyif yapıyorum.
29/11/2013, Saat: 22:09
(08/09/2012, Saat: 22:48)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uzun yıllardır DE kullanıyorum demedim sevgili L.S. Sevgili manchoyu anıp konuyu hortlatayım dedim. Şşşşişt Gary Young da kartuşlu kullanıyormuş
01/12/2013, Saat: 23:03
(29/11/2013, Saat: 22:09)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili manchoyu anıp konuyu hortlatayım dedim. Ben geldim Gary Young'ın gözlerinden öpüyorum
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
07/12/2013, Saat: 17:14
Konu tekrar hortladigina gore bende icimi dokebilirim.
Jilet FEATHER bile olsa ilk kullanimdan sonra mutlaka Imha ediyorum. Bana gore jilet koruma ambalajindan ciktigi andan itibaren kontamine olmaya basliyor. Sirf Bu yaklasim bile beni kartuslulardan uzak tutuyor. Sakallarim yogun ve sert olmadigi icin guvenli ve mild Makinelerde yarim yaprak jilet kullaniyorum. Onceleri jileti kiriyordum fakat koruma ambalaji acildigi icin bu yontemi biraktim. Berberler icin satilan yarim yaprak Ustura jiletlerinden kullaniyorum. Denemenizi tavsiye Ederim.
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: