18/09/2013, Saat: 18:52
evet gerçekten insan istiyor kalite bir fırça benim shavemac 177 yolda bakalım bu arada ihtilaf hocam standı da göstermiş
Simpson Chubby 3 Best Badger
|
18/09/2013, Saat: 18:52
evet gerçekten insan istiyor kalite bir fırça benim shavemac 177 yolda bakalım bu arada ihtilaf hocam standı da göstermiş
18/09/2013, Saat: 19:09
Bossyje Üstadım,
İnceptum Hocamın başına öyle bir talihsizlik gelmiş Sap döküm kalitesi daha yoğun ve dayanıklı olsa kırılmazdı galiba Chubby de biseps çalışma dumbelları gibi ağır
18/09/2013, Saat: 19:15
Elinize saglik tam dergilik bir inceleme olmus. Birde bu kullanim stili olayina sinir okuyorum bir dunya para ver ama dairesel kullanirsan kila zarar verir vs. Bence bu zaten zevk isi yani "binicem ustune vurucam kirbaci, fistik benim olacak" seklinde kullanilmali.
18/09/2013, Saat: 19:19
bence de komşu bir dünya para ver zevkle kullanama halbuki zevki orda dediğin gibi bastırarak dairesel oval masaj yapmak fırçanın tadını çıkartmaktır
(18/09/2013, Saat: 11:15)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynı dili konuşuyoruz (18/09/2013, Saat: 13:19)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elinize sağlık. Teşekkürler üstadım. Uygun fiyatlı plexi bir stand arıyorum. Bulamadım. (18/09/2013, Saat: 16:09)karakartal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hayırlı olsun foruma katkınızdan ötürü de teşekkürler kıl yapısı orta sert sanırım ne çok yumuşak nede batıcı anladığım kadarı ile güle güle kullanın Teşekkür ederim komşum daha iyileri sizin olsun. Kıl yapısı aynen dediğiniz gibi ne sert ne yumuşak. Her kullanıma olanak sağlıyor. (18/09/2013, Saat: 18:29)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kıl kalitesi harika,Çinli fırçalara göre ince ve güzel backbone lu kıllar Komşum teşekkür ederim. Backbone nedir hiç fikrim yok ancak kıl kalitesi gerçekten iyi. Tam benim aradığım gibi. Silvertip denemedim ancak uzun bir süre de denemem gibi görünüyor fırçam sayesinde. Bu arada kendisi şu an en pahalı tıraş ekipmanımdır. Dolayıaıyla benim diğer aletler yanında "ben burdayım" demek için uğraşıyor Ama bir atanda 20 pound veremem vermem. Tel askım canavar gibi. (18/09/2013, Saat: 18:38)bossyje Adlı Kullanıcıdan Alıntı: gayri ergonomik konusunda aynı fikirde değilim,hatta tam aksine parmaklarınızın arasına sığışamadığı!!!! için ,avucunuzun içinde tutma pozisyonu alıyorsunuz.Daha sağlam duruyor.Benim elimden çok düştü,herhalde şans eseri ,hiç kırılma yada çatlama olmadı,ama İnceptum Hocam düşürme açısını ayarlayamadığı için tombul fırçası zarar gördü bu olayında fena bir örnek olarak literatüre geçmesini siz moderatörleden talep ediyorum. +1 (18/09/2013, Saat: 18:52)karakartal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet gerçekten insan istiyor kalite bir fırça benim shavemac 177 yolda bakalım bu arada ihtilaf hocam standı da göstermiş +1 komşum shavemac de sizi uzun bir süre idare edecektir. Güle güle kullanın (18/09/2013, Saat: 19:09)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bossyje Üstadım, gerçekten özellikle silkelerken kolu bir hayli yoruyor. Düşürmemek için o kadar sıkıyorum ki sıkmaktan çatlayacak (18/09/2013, Saat: 19:15)hedehodo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elinize saglik tam dergilik bir inceleme olmus. Birde bu kullanim stili olayina sinir okuyorum bir dunya para ver ama dairesel kullanirsan kila zarar verir vs. Bence bu zaten zevk isi yani "binicem ustune vurucam kirbaci, fistik benim olacak" seklinde kullanilmali. (18/09/2013, Saat: 19:19)karakartal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bence de komşu bir dünya para ver zevkle kullanama halbuki zevki orda dediğin gibi bastırarak dairesel oval masaj yapmak fırçanın tadını çıkartmaktır Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim komşum. Dedikleri gibi kullandığınızda gerçekten daha iyi köpük elde ediliyor, dairesel hareketler fırçanın tuttuğu suyun boşalmasına imkan sağlıyor, böylece köpüğünüz istediğiniz kıvama gelmeden suyla akabiliyor. Sent from my iPad using Tapatalk
18/09/2013, Saat: 20:10
Chubby gibi aletler arasıra diğer elde de kullanılmalı ki vücut simetrisi bozulmasın,kişinin omurgası ( backbone ) zarar görmesin.
http://badgerandblade.com/vb/showthread....8-Backbone Dikkatli kurutmak lazım (18/09/2013, Saat: 20:10)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Chubby gibi aletler arasıra diğer elde de kullanılmalı ki vücut simetrisi bozulmasın,kişinin omurgası ( backbone ) zarar görmesin. bu abi lise ve ortaokulu türkiyede okusa hayattan soğurdu yapılan şakalardan. Helal olsun ! Hayat azimli insanlara güzel. Sent from my iPad using Tapatalk
19/09/2013, Saat: 17:43
Bütün ürün üreticileri,
Ürettikleri ürünlerin daha uzun süre kullanılması için tavsiye yazar. Dairesel hareketler,fırça kıllarını daha fazla zorlar. Dairesel hareketler,hassas ciltler için aşındırıcı ( peeling ) olabilir. (18/09/2013, Saat: 19:15)hedehodo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elinize saglik tam dergilik bir inceleme olmus. Birde bu kullanim stili olayina sinir okuyorum bir dunya para ver ama dairesel kullanirsan kila zarar verir vs. Bence bu zaten zevk isi yani "binicem ustune vurucam kirbaci, fistik benim olacak" seklinde kullanilmali.
Çoğu kişi dairesel hareketle kullanıyor. Bu konuda başlıklar vardı. Sorun yaşadım diyen çıkmamıştı Simpson kullananlar dahil. Ben 2009'dan beri herhangi bir sorun yaşamadım. Baskı olayı tıraştaki gibi fırçada da önemli. Fazla bastırarak kullanırsanız özellikle orta kısımdaki kıllar fazla derinden kırılabilir.
Yurtta barış, dünyada barış. Atatürk
19/09/2013, Saat: 22:11
Araba alip km yaparim araba eskir demek gibi geliyor bana..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|