Yorumları: 323
Konuları: 16
(09/10/2013, Saat: 22:34)Suhulet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @bossyje hocam geçmiş olsun. Tahriş ikinci, üçüncü perdede geliyorum demedi mi?
Anlayamadım vallaha,bol köpük ,sıcak su,yeni jilet derken böyle oldu.Dediğim gibi perdelerin gereksiz yere ardı arkası kesilmedi.Sonuç benim ciddi bir zaman tıraş olmamam gerekiyor.Ustura falan göresim yok Suhulet Üstadım.
Yorumları: 3,502
Konuları: 27
(10/10/2013, Saat: 00:28)bossyje Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (09/10/2013, Saat: 22:34)Suhulet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @bossyje hocam geçmiş olsun. Tahriş ikinci, üçüncü perdede geliyorum demedi mi?
Anlayamadım vallaha,bol köpük ,sıcak su,yeni jilet derken böyle oldu.Dediğim gibi perdelerin gereksiz yere ardı arkası kesilmedi.Sonuç benim ciddi bir zaman tıraş olmamam gerekiyor.Ustura falan göresim yok Suhulet Üstadım.
Üstadım cilt, tıraş olmadığında iyileşir diye bir şey yok O zaman tıraş bir sağlıklı bir uygulama, bir tedavi olmaktan çıkar. Aksine 3-4 gün sonra çok hafif bir tıraş, cildi kendine getirir kanaatindeyim, iyileşme süreci hızlanır. Cildi gizlemek, tedavi etmek değil şeklinde düşünmekteyim.. Yanlışsam özür..
Yorumları: 323
Konuları: 16
(10/10/2013, Saat: 00:41)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (10/10/2013, Saat: 00:28)bossyje Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (09/10/2013, Saat: 22:34)Suhulet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @bossyje hocam geçmiş olsun. Tahriş ikinci, üçüncü perdede geliyorum demedi mi?
Üstadım cilt, tıraş olmadığında iyileşir diye bir şey yok O zaman tıraş bir sağlıklı bir uygulama, bir tedavi olmaktan çıkar. Aksine 3-4 gün sonra çok hafif bir tıraş, cildi kendine getirir kanaatindeyim, iyileşme süreci hızlanır. Cildi gizlemek, tedavi etmek değil şeklinde düşünmekteyim.. Yanlışsam özür..
Bende bilmiyorum,bu kadar yoğun bir olayım olmamıştı hiç,zaman vereyim bakayım biraz,nadas durumları .
Yorumları: 99
Konuları: 3
Bu gün traş olmadım çünkü, elimde sadece yeni nesil perma-sharp kaldı..dün sabah ki traşta gaza gelip üçüncü perdede atg yapmış bulununca da hala yüzüm yanıyor..
Ama ders olsun bana..Neme gerek atg..wtg, xtg yetermiş..
"kamaralarında çıplak
kadın resimlerinin asıldığı
savaş gemisinden
bozma bir jilet
her traş oluşumda
hem okşar
hem kanatır
tenimi.."
Yorumları: 1,420
Konuları: 45
İstifa ettim!! Sakallar foraaaaa
Hiç bir şey ummuyorum,
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
(10/10/2013, Saat: 15:58)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üşendim.
Ameliyatla birlikte alıştınız kartuşlara
Kılıfına uydurmak içinde Vintage ayağına eve kartuşlar alındı.
Yorumları: 1,420
Konuları: 45
@suhulet
Su an bu resimlerdeki her duyguyu birebir yasiyorum desem
Hiç bir şey ummuyorum,
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba
Yorumları: 557
Konuları: 10
10/10/2013, Saat: 16:39
(Son Düzenleme: 10/10/2013, Saat: 16:44, Düzenleyen: Suhulet.)
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Dün oldum,usturayla üç perde.
Bugün dinlensin.
Kirli sakal yakışıyor bana,kır saçlarımla uyumlu duruyor
|