Yorumları: 76
Konuları: 1
(28/10/2013, Saat: 01:33)metinnitem1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoş geldiniz.Sabun ve fırça konusunda denemelerle tıraşın keyfini çıkarın
Bir süredir TOBS krem ve FS 24mm firca almak uzere araştırma yapiyorum. Daha sonra pre-shave ve after-shave urunleri
Teşekkürler. ..
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Yorumları: 60
Konuları: 3
Hoş geldiniz. Forumda umduğunuzdan fazlasını bulmanız dileğiyle...
(28/10/2013, Saat: 13:59)cavuscavus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoş geldiniz. Forumda umduğunuzdan fazlasını bulmanız dileğiyle...
Teşekkürler.
Yorumları: 410
Konuları: 10
Hosgeldiniz . Keyifli traslar olsun. Ben saclari makineyle tras ettiriyorum, jilete gecmeyi hic dusunmedim
bir deneme yapmak lazim.
(28/10/2013, Saat: 17:26)chevalier Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hosgeldiniz . Keyifli traslar olsun. Ben saclari makineyle tras ettiriyorum, jilete gecmeyi hic dusunmedim bir deneme yapmak lazim.
Öncelikle teşekkürler.
Yaklaşık 8 yıl önce berebere para vermeyi yani saç tıraşı olmayı bıraktım.
İlk 4 yıl makineyle traş olup 2 numara seviyesinde kestim. 2 yıl kadar makineyle ve taraksız yani 0.5mm seviyesinde kestim. Son iki yıldır ise kartuşla kesmekteyim. Makineyle traş olmaya göre daha kısa sürüyor. Tersine aldığım için kafamın arkasına bakmama gerek kalmıyor yani daha az zahmetli.
Bu arada ilk denemenizde tersine almamanızı tavsiye ederim
Yorumları: 1,420
Konuları: 45
Hoş geldin Çağlar. Lord arkadaşın bloğunu bende çok seviyorum ama parfüm bloğu kadar özenmiyor oraya ne yazık ki... Bıraktı oraları iyice.
Bir de saç kazıyan arkadaşlar için Mcorco'nun bir aparatı vardı yanlış hatırlamıyorsam parmağa takılıp kullanılan. Mc bu yazıyı okursa tekrar önerebilir.
Hiç bir şey ummuyorum,
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba
Yorumları: 410
Konuları: 10
(28/10/2013, Saat: 17:33)Caglar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (28/10/2013, Saat: 17:26)chevalier Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hosgeldiniz . Keyifli traslar olsun. Ben saclari makineyle tras ettiriyorum, jilete gecmeyi hic dusunmedim bir deneme yapmak lazim.
Öncelikle teşekkürler.
Yaklaşık 8 yıl önce berebere para vermeyi yani saç tıraşı olmayı bıraktım.
İlk 4 yıl makineyle traş olup 2 numara seviyesinde kestim. 2 yıl kadar makineyle ve taraksız yani 0.5mm seviyesinde kestim. Son iki yıldır ise kartuşla kesmekteyim. Makineyle traş olmaya göre daha kısa sürüyor. Tersine aldığım için kafamın arkasına bakmama gerek kalmıyor yani daha az zahmetli.
Bu arada ilk denemenizde tersine almamanızı tavsiye ederim
Denerken bu son kismi dikkate alirim. Tesekkurler oneri icin. Kesersem bir yerimi yazarim, ustat boyle denmistin diye.
Bir hata yapmadiginiz surece bir problem olacagini sanmam. Benim bugune kadarki kesiklerimin nedeni dikkat etmeden, aceleci bir sekilde davranmamdi.
Keyifli tıraşlar
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Yorumları: 540
Konuları: 14
hoşgeldiniz
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
youtube da güzel kafa tıraşı videoları var. Özellikle çelik ustura kullananlara bir göz atın derim Çağlar Bey.
Bu arada lord ustura yazıları koyacağını söylemişti bloğuna ama çok uzun zaman geçti ses seda yok.