Yorumları: 802
Konuları: 11
(31/10/2013, Saat: 20:53)m.yurtsuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar eski erkekler mi bi başkaydı şimdiki kadınlar mi bi başka nerde o kocasinin aldığına sattigini birşey demeyen veya sadece arkasından konuşan kadınlar. hangi evli arkadasimi görsem mazlum ezilmis gariban...
+1 Katılıyorum tamamen.
Every farewell is a new beginning.
Yorumları: 43
Konuları: 1
(31/10/2013, Saat: 20:53)m.yurtsuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar eski erkekler mi bi başkaydı şimdiki kadınlar mi bi başka nerde o kocasinin aldığına sattigini birşey demeyen veya sadece arkasından konuşan kadınlar. hangi evli arkadasimi görsem mazlum ezilmis gariban...
Burda
ben bir şey alacağım da hanım dırdır edecek piuuuuu
genelde o tip söylenmeleri ben yapıyorum
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
ressam olunca malzemeleri fırçası boyası tuali derken benimkilerden çok yer kaplıyor
pek ses edemiyor şimdilik vintage ve antika aletler hariç
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 3,517
Konuları: 125
(31/10/2013, Saat: 23:15)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ressam olunca malzemeleri fırçası boyası tuali derken benimkilerden çok yer kaplıyor
Orco sen de mi evlisin? Bilmiyordum
http://tiraskeyfim.blogspot.com/
http://saklinotalar.blogspot.com/
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
(01/11/2013, Saat: 00:56)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (31/10/2013, Saat: 23:15)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ressam olunca malzemeleri fırçası boyası tuali derken benimkilerden çok yer kaplıyor
Orco sen de mi evlisin? Bilmiyordum
6 yıla yakın beraberlik
bir süredir nişanlılık
topun ucundayım hocam az kaldı
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 802
Konuları: 11
Orco üstadım Allah tamamına erdirsin darısı bekarların başına :p
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Every farewell is a new beginning.
Yorumları: 142
Konuları: 9
Arkadaşlar zannedersem birisi hesabımı hacklemis ve melekler kadar masum ve saf hoşgörü abidesi kadınlar hakkında benim agzimdan yukardaki talihsiz yorumu yapmış kendisini esefle kiniyor tüm kadınlarımızın buradan özür diliyorum. Lütfen böyle şeyler yapıp insanları zan altında birakmayin ....
Ne kervan kaldı, ne at, hepsi silinip gitti,
İyi insanlar iyi atlara binip gitti.