Yorumları: 3,397
Konuları: 106
(29/03/2014, Saat: 15:32)Caglar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Madem sıra var o zaman benim sonradan eklettiğim 2 adet scuttle için adımı en sonra 2 tane şeklinde yazmamız gerekir. Aksi halde fazladan alacağım 2 adet ürün için diğer arkadaşların önüne geçmiş olurum.
Theunnamed hocam, rica etsem 8. Sıradaki sipariş sayısını 2 ye düşürüp adımı en sona yine 2 tane olacak şekilde yazabilir misiniz? Ancak bu şekilde adaletli olur diye düşünüyorum.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Tanam komşum, özel mesajlar geliyor mu acaba ?
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 76
Konuları: 1
Tapetalk özel mesajlar için uyarmıyormuş, öğrenmiş oldum. Cevap yazdım üstat.
Uyarı veriyor hocam aslında tapatalk, hem özel mesajda hem de alıntılama'da, ayarları falan varsa kontrol edin
(29/03/2014, Saat: 15:43)Caglar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tapetalk özel mesajlar için uyarmıyormuş, öğrenmiş oldum. Cevap yazdım üstat.
www.BarbarosRazors.com
Konuları: 2
elinize sağlık çok güzel olmuş. yalnız bu yapılan krem mi? bir de diğer partilere sıra ne zaman gelir?
Işıktan kaynaklı olabilir rengi.
Fırına kaçar kaçar koyuyorlar bilmiyorum ancak her hafta 15 tane çıkar sanırım.
(29/03/2014, Saat: 16:36)himone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: elinize sağlık çok güzel olmuş. yalnız bu yapılan krem mi? bir de diğer partilere sıra ne zaman gelir?
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 240
Beğendiğinize çok sevindim. Krem rengi değil sarı ışıktan dolayı krem rengi gibi gözükmüş. Bu hafta içi gönderimlere hemen başlıyoruz. Parti parti gönderiyoruz çünkü fırın en fazla 20 tane alabiliyor. İlk partide 13 tane var fakat diğer partilerde 20 li 20 li olacak.
Konuları: 1
(29/03/2014, Saat: 16:28)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uyarı veriyor hocam aslında tapatalk, hem özel mesajda hem de alıntılama'da, ayarları falan varsa kontrol edin
Ayarlara baktım, bildirimler açık. Başka bir problem var sanırım.
Yorumları: 1,289
Konuları: 3
Ben üç adet yazılmıştım, üçüncüyü yedek söylemiştim. Üçüncüyü eskiuye3315 üstad a verip, beni sona bir adet olarak ekleyebilirsiniz.[/b]
https://www.facebook.com/KariaBrushWorks
Yorumları: 1,420
Konuları: 45
Mertsel cok guzel olmus gercekten. Siz siyah cizgi ceknissiniz ya denemek icin ben seyi merak ettim el yazisiyla ortaya kucukce bir geltir yazilabilir mi acaba? Mumkun mu
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç bir şey ummuyorum,
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba
Yorumları: 240
(29/03/2014, Saat: 18:10)zorba58 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mertsel cok guzel olmus gercekten. Siz siyah cizgi ceknissiniz ya denemek icin ben seyi merak ettim el yazisiyla ortaya kucukce bir geltir yazilabilir mi acaba? Mumkun mu
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olabilir tabiki. İsteyen arkadaşlara Geltir yazılı olarak yollayabiliriz. Veya Geltir logolu olabilir.