11/04/2014, Saat: 19:24
(07/10/2013, Saat: 18:50)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1-Ben veya başka bir hastası onu ilk gördüğünde alırdı anlamında söyledim.
2-150 TL çok veya az demedim bazen yeri gelir koleksiyon için bir kaç bin veren çıkar.
3- Eğer satıcı sattığı alet konusunda profesyonel denecek kadar bilgili değilse fotoğraftan ustura gibi hassas bir alet alınmaz çünkü kılcal çatlak mı var neresinde ne var ne çıkacağı bilinmez bir kapalı kutudur.(Burada ilave olarak bilinen kaliteli markalardan olsa risk alabilirsiniz )
4-Eğer size çok temiz ve iyi bir ustura gibi gelmişse benim dediğimi kafanıza takmaz alır dener kullanırsınız bizlerde bilgi sahibi oluruz kaybınız sadece 150 TL kazancınız uzun zaman kullanacağınız bir ustura...
Kolay gelsin...
Selamlar. Bu usturayı aldım. yorum/cevap yazmakta ihmalkar davrandım, aldığım cevapları biraz soğuk bulduğum için sanırım. Çok iyi bir ustura, elimdeki Ern, Dovo, Henckel, Filarmonica, Schultz, Zaza gibi usturalardan iyi olduğunu, kısaca elimdeki en iyi ustura olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
"Sâdıkları tahkîr ile red kaide oldu
Hırsızlara ikram ü inayet yeni çıktı
Eyvah bu bâzîçede bizler yine yandık
Zîra ki ziyan ortada bilmem ne kazandık"
(Ziya Paşa- bayılıyorum bu adama!)
Hırsızlara ikram ü inayet yeni çıktı
Eyvah bu bâzîçede bizler yine yandık
Zîra ki ziyan ortada bilmem ne kazandık"
(Ziya Paşa- bayılıyorum bu adama!)