14/05/2014, Saat: 20:31
Allah rahmet eylesin...
SOMA DA KALDI KALBİM
|
14/05/2014, Saat: 20:31
Allah rahmet eylesin...
14/05/2014, Saat: 21:50
Allah gani gani rahmet eylesin... geride kalanlara sabirlar....
Bu ulkede neler neler oldu da hepsini unuttuk.... 3 ay sonra bu da unutturulur... Ah ülkem vah ülkem..iyi uykular güzel ülkem
14/05/2014, Saat: 21:58
Şu diyalog ağlatır insanı;
-Abi,Mahmut çıkmadı,Mahmut çıkamadı.. Beni bırakın,bekarım o'nu alın abi.. Karısı hamile....
14/05/2014, Saat: 22:32
insanın ruhuna çivilerle canını acıta acıta, kanata kanata ders verici uzun cümleler yazdırdi bu acı olay. Helal yoldan ekmek parası kazanmanın ne kadar zor olduğunu tekrar görmüş olduk. Haberleri izlerken gözlerim doldu ne söylersek söyleyelim kelimeler kifayetsiz kalır. Allah yakınlarına sabır versin. Allah rahmet eylesin..
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
14/05/2014, Saat: 23:30
Su taseron somuru duzenini getirenlere lanet olsun..isciler komik paralara berbat sartlarda calisiyor..hepsi allaha emanet..birilerinin evlerinden ise milyon dolarlar cikiyor..birileri ölürken birileri nutuk atıyor..boyle duzene lanet olsun..
Sent from my iPhone using Tapatalk
In the long run, we are all dead...
14/05/2014, Saat: 23:54
Allah göstermesin İstanbul'da yada yakınlarında olabilecek bir depreme ne kadar hazırlıklıyız.Keşke, yaşadığımız her acıdan sonra aslında bu böyle olmalıydı şu şöyle olmalıydı deyivermesekte, aklın getirdiği yere gidebilsek, kederin götürdüğü yere değil...
15/05/2014, Saat: 02:21
Çok üzgün ve kızgınım. Insanın yüreği parçalanıyor.
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
15/05/2014, Saat: 10:42
Soma da yaşanan olayları izledikçe içim parçalanıyor. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum.
15/05/2014, Saat: 12:12
Korku
Korkuyor Adnan Menderes ölülerden korkuyor. Kore dağlarından geliyor kimi apaçık gözleri dumanlı kaytan bıyıkları kanlı yaşları yirmi. Korkuyor Adnan Menderes ölülerden korkuyor hele çocuk ölülerinden. Karınları davul gibi, boyunları çöpten ince, kırıyorlar Adnan Bey'in mutfak camlarını her gece mezarlarından çıkınca... Korkuyor Adnan Menderes dirilerden korkuyor hele çarıklılardan hele kasketlilerden. Kasketliler hayını bağışlamayı bilmez. Korkuyor Adnan Menderes kocaman yanakları sarkıyor yağlı, sarı. Korkuyor Adnan Menderes üç saata indi uykusu. Korkuyor Adnan Menderes hiçbir korkuya benzemez halkını satanın korkusu.... Nazım Hikmet Hiç birşey değişmiyor göründüğü gibi yıllar evvelde böyleymiş mirasını sahiplendikleri adam ne ki bu dönem ne olsun ..olan yine emekçiye oluyor Kırkağaçlı olarak soma memleketim sayılır kahroluyorum gördükçe olanları. Özür dilemesi konuşmaması gerekenlerin utanmadan konuşmalarına askerlerin polislerin tuttuğu halka saldırmalarına ruhunu satanlara daha da deli oluyorum.. Kendimede kızıyorum değiyor mu burjuva zaaflarına diyip diyip kendi mi bitiriyorum...
Yiğit harmanları, yığınaklar,
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların. Dize getirilmiş haydutlar, Hayınlar, amana gelmiş, Yetim hakkı sorulmuş, Hesap görülmüş. Demdir bu... Ahmed Arif
15/05/2014, Saat: 12:34
Allahü Teala vefat edenlere rahmet etsin, geride bıraktıklarına sabırlar versin. Hiç kolay değil, olan insancıklara oluyor, böyle patronlar ise hep rahat hep vurdumduymaz oluyor malesef.
Arkolik Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çizgi Roman Okuyan Kaldı mı | ihtilaf | 63 | 76,025 |
15/05/2014, Saat: 00:11 Son Yorum: Eucris |