03/07/2014, Saat: 23:31
Bir yakınım doğum günüm için İtalyan bıçak ve ustura yapım ustası Mastro livi den tamamen benim istediklerimi öğrenip bir ustura sipariş etmişti. Doğum günümden bir gün sonra elime geçti. Aşırı derecede güzel ve bayıldım desem yeridir. Kötüsünden iyisine 40 a yakın usturam var ama onlar ustura ise bu başka birşey gerçekten harika. Geçenlerde bu forumda satışa başka bir mastro livi usturayı satışa sunmuştum. Çünkü yakınımın siparişi verdiğinden emin değildim ve ebay de görünce dayanamadım aldım, benimkine çok benziyor sapı amboyna kökü ağacından birde kuyruğu farklı galiba .. galiba diyorum resimlerinden konuşuyorum daha ulaşmadı ama bunu görünce satma fikri uçtu aklımdan. Neyse doğum günü usturam 6/8 lik , hakapela şekilli damascus çeliğinden, fransız burunlu, sap kısmı ise birçeşit renkli sedef olan abalone den yapılma, benim isteğime göre tamamen sıfırdan çelik dövülerek başlandı ve üretildi. İlk traşımı da oldum harikaydı sizinle paylaşmak istedim. ayrıca 30 hazirana kadar sipariş verenlere alttaki paddle stropu da bedava gönderiyormuş sağolsun o da güzel . Resimler telefonda çekildi gerçek ustura bunlardan kat kat güzel .