Yorumları: 537
Konuları: 6
Son Dakika: TRT1'in yanlışlıkla Brezilya'da bir halı saha maçını naklen yayınladığı açıklandı..
:-)) zaytung
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Brezilya Allahını seven defansa gelsin:-))
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
Maçın ilk yarısını kaçırmıştım bir bakayım diye televizyonu açtım önce yanlışlık var sandım. Ama spor programları da skoru doğruladı
İkinci yarı daha gol olmaz diye vurdum kafayı yattım
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 612
Konuları: 36
(09/07/2014, Saat: 01:28)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Brezilya @inceptum Hocamın favorisiydi
Bir çeyrek finalde atılan toplam gol kadar Brezilya gol yedi.
Scolariye de güvenerek sonradan açılacaklar kupada diyordum ama hiç olmadı,fred,hulk kupa boyunca hiç oynamadı,neymar da çürüğe ayrılınca yenilgi beklenen son,bu farkı ise kimse tahmin edememiştir herhalde.Arjantin-Hollanda maçını ise hiç tahmin edemiyorum ne olur sonuç.
Yorumları: 237
Konuları: 10
Hollanda da fark atarsa şaşmam
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
(09/07/2014, Saat: 20:28)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Scolariye de güvenerek sonradan açılacaklar kupada diyordum ama hiç olmadı,fred,hulk kupa boyunca hiç oynamadı,neymar da çürüğe ayrılınca yenilgi beklenen son,bu farkı ise kimse tahmin edememiştir herhalde.Arjantin-Hollanda maçını ise hiç tahmin edemiyorum ne olur sonuç.
Ömer abi akşamki maçta yukarıdaki bahaneler için şöyle diyecek "bırak hocam bahaneleri bu lafların telifi bana ait "
Yorumları: 612
Konuları: 36
Tutsaydı vay be adam bildi olurdu kahraman olurdum.
Tutmayınca da birşey olmuyor,altı rahatça desteklenebiliyor.
Arjantin maçında da 1 röveşata golü,1 kendi kalesine,3 tane de kırmızı kart olur.Tutarsa seçilmiş kişiyim.Olur mu olur.
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Paul ne diyor
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
ÖZLÜ SÖZLER
BİR MAÇTA GOL OLMAZSA O MAÇ BERABERE BİTER
ÖMER ÜRÜNDÜL:-))