Yorumları: 2,889
Konuları: 24
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Tabi buyrun arkadaşlar 40000 yıllık hatır kahvesi var stokta
www.BarbarosRazors.com
(17/09/2014, Saat: 16:30)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tabi buyrun arkadaşlar 40000 yıllık hatır kahvesi var stokta
Teşekkürler üstat, afiyet olsun
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
@theunnamed
Hocam koliyle alışınıza bakarak Türkiye'de bulunmadığını düşünüyorum, ama can çekti bir kere nasıl içicez biz bunu =)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
tıraştan sonra stokçuluk duygusu aşılandı
Mersinden temin ettik üstad distribütörü mevcut.
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
@theunnamed
Valla bizim eve koliyle giren iki şey var biri bira diğeri maden suyu, bu kadar kahveyi üç kişi tüketene kadar paketlerin içinden kahve ağacı çıkar=)
Ekono-minik dipnot: Izmirde yaşayan ve askeri birliklere girme şansı olan üyelerimizin mavi kantindeki bira fiyatlarına bakmaları şiddetle tavsiyemdir=)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
Az önce gaza geldim Wilkinson stick sabun ve Wilkinson classic After Shave losyon aldım. Sonra hızımı alamayıp klasik tıraş sitesinden tekrar tekrar kontrol ettiğim ve daha önce fırsatı kaçırdığım Martin Amca lavanta nın stokta olduğunu görünce hiç düşünmeden onu da aldım. Rahatladım.
Yorumları: 76
Konuları: 1
(17/09/2014, Saat: 17:11)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Az önce gaza geldim Wilkinson stick sabun ve Wilkinson classic After Shave losyon aldım. Sonra hızımı alamayıp klasik tıraş sitesinden tekrar tekrar kontrol ettiğim ve daha önce fırsatı kaçırdığım Martin Amca lavanta nın stokta olduğunu görünce hiç düşünmeden onu da aldım. Rahatladım.
Wilkinsonları nereden aldınız hocam? Kullanımdan sonra tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Bu arada ben de az önce rimei benzeri bir Çin malı olan junjie marka jiletli tıraş makinesi aldım.
(17/09/2014, Saat: 17:33)frenzy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Wilkinsonları nereden aldınız hocam? Kullanımdan sonra tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Bu arada ben de az önce rimei benzeri bir Çin malı olan junjie marka jiletli tıraş makinesi aldım.
Elbette paylaşırım komşum size ÖM attım.
Yorumları: 94
Konuları: 2