Yorumları: 23
Konuları: 1
16/11/2014, Saat: 00:06
(Son Düzenleme: 16/11/2014, Saat: 00:11, Düzenleyen: fevkalbeser.)
Bugün Tahtakalede berber malzemeleri satan bir pasajdan, askılı kırmızı bir tıraş seti aldım. Traditional shavingden aldığım Edwin Jagger ımı da astım. On numara beş yıldız oldu
[img] [/img]
Edwin Jagger Barley, Perma Sharp Jilet, Arko Sabun, Wilkinson Fırça
"Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz." - Balzac
Yorumları: 1,519
Konuları: 13
@Kalfa
15 TL verdim, biraz pahalı aldım sanırım.
@fevkalbeser
Güzel setmiş, güle güle kullanın. Özellikle tas bayağı geniş duruyor.
Haydi hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 595
Konuları: 9
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(16/11/2014, Saat: 00:06)fevkalbeser Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün Tahtakalede berber malzemeleri satan bir pasajdan, askılı kırmızı bir tıraş seti aldım. Traditional shavingden aldığım Edwin Jagger ımı da astım. On numara beş yıldız oldu
Set gerçekten de güzelmiş. Kaça aldınız sorması ayıp?
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 3,502
Konuları: 27
Az alın az
Sonra dünyanın parasını verip sabun, fırça, makine alıp, benim gibi krize girip çöpe sallamayın
Almadım, almıcam diyorum, bu kez hediyeler geliyo
Allahım nası bi çelişkidir
Yorumları: 965
Konuları: 5
(17/11/2014, Saat: 03:49)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sonra dünyanın parasını verip sabun, fırça, makine alıp, benim gibi krize girip çöpe sallamayın Üstad nerede bu çöp
siz zahmet etmeyin fazlalıkları gönderin ben onları uygun bir yöntemle çevreye zararsız hale getiririm
Yorumları: 3,502
Konuları: 27
Yorumları: 240
Konuları: 14
Arkadaşlar bu sabah ilk defa 2 perde tıraş oldum ikinci kez kullandığım feather jilet taktım standart tıraşımı oldum acele de etmedim aslında ama neden bilmiyorum yüzümde aşırı şekilde noktasal kızarıklıklar oldu.Daha önce Kiehl's razor bump relief almıştım sabah onu kullandım hemen bir etkisi olmadı satıcı aşağıda resmini eklediğim ürünün ve birkaç ürünün testerını vermişti öğle arasında onu deneyeyim dedim.10 dakikalık bir yanmadan sonra kızarıklıklar tamamen kayboldu.Benzer sıkıntısı olan arkadaşlara yol göstermesi açısından sizinle paylaşayım dedim.Saygılar.(ürün olduğu için bu başlığa açtım ama uygun değilse başka yere taşınabilir)
Mehmet ÖZAYDIN-Bursa
Hadi hayırlı tıraşlar...
(17/11/2014, Saat: 02:13)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Set gerçekten de güzelmiş. Kaça aldınız sorması ayıp?
70 TL ye aldım.
(16/11/2014, Saat: 01:00)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Kalfa
15 TL verdim, biraz pahalı aldım sanırım.
@fevkalbeser
Güzel setmiş, güle güle kullanın. Özellikle tas bayağı geniş duruyor.
Tası çok geniş. O yüzden sabun basmaya kıyamadım. EJ makinemi kullandıktan sonra parçalarına ayırıp, tasın içine kurumaya bırakıyorum. Ertesi gün parçaları topluyorum. Çok amaçlı tas
|