(18/12/2014, Saat: 12:40)trache Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ihtilaf hocam, siz bir liste yapıp kurbanları şimdiden sıraya dizin, kimse yan yatamaz çamura batamaz o zaman, yeri geldiğinde liste başını devreye sokarız.
ortama 500 mesaj altı özellikle 2014 te üye olanlara çizgiyi çekin kalemi kırın )) 2014 te üye olanlar genelde yiyici icici çıktı.
Üstadım kendi adıma konuşayım, yiyici içici çıkamadık; parayı sabuna, kreme, aftershave'e ve kolonyalara kaptırdık.
Yeni başlamış biri olarak bendeki koleksiyon benim gözümü korkutuyor açık olmak gerekirse. Tabi üstatlara göre çok sönük kalır fakat cidden yer kalmadı koyacak malzeme durumuna geldim. Sabah vakti mesajımı editlerim, ne demek istediğimi delilleri ile iddia makamına sunarım
Ayrıca bu kadar üstat varken ben yanlış bir bilgi verirsem, hem üstatlar güler hemde acemiler yanlış yönlenir. Dersiniz ki, siz yapın, gerekirse kırın kafayı gözü ama katkınız olsun, hayhay derhal. Sonuçta şeriatın kestiği parmak acımaz
(Parada sorun yokta, bana limonlu bir ürün denettirmeyin. Castle Forbes Lime'ı kokladığımda, Kimyasal Ali'nin hardal gazı saldırısına uğradım sanmıştım.
Tıp literatürüne tıraş olurken kokudan ölen ilk insan olarak tarihe geçiyordum. Onun dışında ürün yurt dışı bir ürünse lojistik manada yardımcı olun, yeter bana.)