Yorumları: 120
Konuları: 17
Merhaba,
Amsterdamda'yım. Bugün Hollandanın bir zincir mağazası olan Hema'da kendi markası ile bir jilet gördüm. Az önce de tıraş oldum. İsrail'de yapıldığı yazıyor. Akla da personna geliyor ki bazı forumlarda personna tarafından üretildiği yazılmış.
Bu konuda bilgisi olan var mı?
Tıraş olarak personna blueya benzettim. Fiyatı 10'lu paketi 2€ dan biraz yüksek.
Selamlar
Yorumları: 3,502
Konuları: 27
Her şeyi söylemişin işte
İnceleme için teşekkürler
Ha unutmadan, bisiklet vaamı ooda bisiklet
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
Komşum pakedi 2 euro cidden yüksek. Vergulde hand bakabilirsiniz, oraların arkosu.
@mornetto
Hocam sizin cennetiniz Danimarka. Bu yıl Kopenhag'da sadece bir caddede Türkiye'de ömrümde gördüğümden çok bisiklet gördüm
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
Yorumları: 120
Konuları: 17
Teşekkürler.
Vergule hand almıştım daha önce. Güzel sabun bence.
Bisiklet almayanı dövüyorlar hocam
Vallam orda aman bisiklete binersem ne derler
aşşaaaalık komplexi yokmuş
Fakir ülkelerde varmış o komplex
Helal Copenhagen, helal amsterdam vs... CANIMSIN......
BU DA BİSİKLET PARKI,
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
03/01/2015, Saat: 14:01
(Son Düzenleme: 03/01/2015, Saat: 14:02, Düzenleyen: mancho.)
Buradan bakınca bisikletler çok hoş geliyor da, orada can sıkıcı. Her taraftan bir bisiklet çıkıyor, biz alışkın olmadığımız için bisiklet yoluna girince(yaya olarak), adamlar haklı olarak kızıyorlar, bir de o kadar rağbet görmesinin nedeni otomobili şehir içine sokmanın pahalılığı (park yeri vs). Mecburiyetten biniyorlar yani. Adamlara acıdım resmen. Yaz kış, yağmur çamur, çekilecek dert değil bisiklet.
Spor için, keyif için binmek çok güzel onu ben de çok severim. Aman yanlış anlamayın sevgili @mornetto üstadım
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
03/01/2015, Saat: 14:28
(Son Düzenleme: 03/01/2015, Saat: 14:28, Düzenleyen: theunnamed.)
www.BarbarosRazors.com
(03/01/2015, Saat: 14:01)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buradan bakınca bisikletler çok hoş geliyor da, orada can sıkıcı. Her taraftan bir bisiklet çıkıyor, biz alışkın olmadığımız için bisiklet yoluna girince(yaya olarak), adamlar haklı olarak kızıyorlar, bir de o kadar rağbet görmesinin nedeni otomobili şehir içine sokmanın pahalılığı (park yeri vs). Mecburiyetten biniyorlar yani. Adamlara acıdım resmen. Yaz kış, yağmur çamur, çekilecek dert değil bisiklet.
Spor için, keyif için binmek çok güzel onu ben de çok severim. Aman yanlış anlamayın sevgili @mornetto üstadım
Hah işte çamur filan, orda tutku devreye giriyo üstadım
Zorlukları daha bi sevdiriyo bu aletin kendini
Ayrıca adamlar, kadınlar ne kadar sağlıklı, kalp krizi riski bize oranla çok çok düşük,
Obezite sorunları yok, çocuklardan başlayarak sağlıklı nesiller.. Ne güzel ama
Arabaları soktuk noldu be üstadım, her sokak park yeri, sen geçtin, ben geçtim kavgaları, sinir harbi üffff. Valla tertemiz hava sahası
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Valla öyle demeyin komşum. İsveç'te yaşadım 4 sene zorla her gün bisiklete bindim. -20 derecede o delici rüzgar yüzünüze gelirken bisiklet hiç de keyifli olmuyor. Yağmurlu havası da var bu işin. Alışverişten sonra erzağı bisikletin orasına burasına asıp taşımak da var. Keyif olmaktan çıkıp bir süre sonra mecburiyete dönüyor. Ben Türkiye'ye döndüğümden beri arkadaşlarım al sen de bisiklet gel turlara diye çok dürttü beni ama o kadar nefret ettim ki bisiklete binmekten hiç ilginç gelmiyor artık.
https://instagram.com/buyukkotukurt/