09/07/2019, Saat: 03:12
İngiliz Cowshed firmasının ürettiği Neville tıraş sabunu ; genel olarak her şeyiyle ortalama veya ortalamanın bir tık üstünde olduğunu düşündüğüm bu sabunun pek üzerinde konuşulmamış , tanıtılmamış olması nedeniyle hakkında kendi öznel görüşümü ve deneyimimi aktarmak istedim .
Öncelikle firma kişisel bakım ve temizlik ürünleri üreten ; parabensiz , silikonsuz , hayvansal katkısız , doğal içerikler kullanan firma . Temiz bir profili var yani hayvanlar üzerinde test Yok , zararlı kimyasallar Yok ( öyle olduklarını belirtiyorlar)
Refill olarak satılan sabun , gliserin ve zeytinyağı içerikli bir ürün . Sert bir sabun 100 gr ürün sanırım uzun süre götürür . Kaba basmak zor ben kaseye oturttum .
KÖPÜK ; hızlı ve kolay köpürüyor , ben sabun yüklemeden sonra yüzde çalışırım genelde , kalın ve yeteri kayganlıkta güzel bir köpük veriyor . Köpük kalitesi 8/10
TIRAŞ PERFORMANSI ; Donyağı içerikli sabunlar kadar olmasada kayganlık iyi , koruyuculuk ehhh .7/10
KOKU ; İngiliz değilde Akdenizli gibi . Yosun mu desem turunç mu , bi mavilik var kokuda . Keskin değil , rahatsız edici değil , herkese gider diyebileceğim bir koku . Buram buram değil , kalıcılık Yok , gerek de Yok bence içinde esans olmadığından . Geçici bir koku ama tıraş esnasına gereken keyfi katmaya yetiyor . 9/10
TIRAŞ SONRASI ; ürün kesinlikle cilde iyi geliyor , benim gibi ortalama kurulukta ciltler için çok iyi , ne kurutuyor ne fazla nemlendiriyor . Tıraş sonrası hissiyatını Tabac a benzettim ben . İçeriğindeki gliserin ve zeytinyağı etkisi olabilir , jilet yanmasını bastırdığını düşünüyorum . 8/10
Sonuç olarak tek kelime ile anlatayım TEMİZ arkadaşlar , kokusu keyfi tıraş sonrası hissiyatı , ürün içeriği Temiz diyelim .
Herşeyiyle ortalamada bir ürün , “berbat beğenmedim “diyende , “favorim bu başka sabun kullanmam artık “ diyende çıkmaz diye düşünüyorum , deneyen memnun kalır .
Keyifli tıraşlarınız olsun
Look Sharp - Feel Sharp - Be Sharp