Yorumları: 514
Konuları: 67
Arkadaslar merhaba,
Youtube da tıraş videolarını gezerken denk geldim paylaşmak istedim. Elemanlar sırtlarını kollarını vs nereleri varsa tıraşlıyorlar.
Acıkca sunu belirtmeliyim ki benim asla yapmayacagim bir sey olmakla birlikte velev ki gitsem o bes bıcak cooooooook dolar tasar
oradaki elemanlar yetmez beni tıraşlamaya
saka bir yana asıl ensemi nasıl tıraşlarım diye ararken denk gelen bu video aşağıda.
ense tırası ise yine tekniklerine cok faydalandıgım geo fatboy dan. ustad bu işi biliyor
Selamlar,
ense tıraşı
Yorumları: 514
Konuları: 67
20/06/2012, Saat: 20:38
(Son Düzenleme: 21/06/2012, Saat: 10:20, Düzenleyen: totan35.)
edit: yanlıs girdi
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
bir süre ensemi m3le kendim tıraş ettim arada sırada kıl dönmesi oldu , bıraktım ense için en iyi elektrikli saç kesme aletleri
saygılar
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
ense tıraşı için en iyi yöntem
önce makine ile cizgi yapıp sonra ustura ile temizlemek
elektrikli makinelerden moser replikaları 20 liraya kolayca heryerden bulunabilir
bende bu yolu kullanıyorum
tıraş esnasında ise büyük aynaya sırtınızı dönmeniz
elinizede küçük bir ayna alarak elinizdeki aynaya bakıp
"görerek kesmeniz" kusursuz bir ense tıraşına imkan saglar
recep ivedik vari bir kıl örtüsüne sahip oldugumdan
10 günde bir ensem bozuluyor
15 16 yaşımdan bu yana ense tıraşımı en geç iki haftada bir kendim yeniliyorum
alışınca gayet kolay
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 3,517
Konuları: 125
Benim de yapmayacağım bir şey sırtımı tıraş etmek. Ancak göğüs ve karın kıllarımı makine ile 6-7mm olacak şekilde kısaltırım yaz ayları. Gülebilirsiniz isterseniz, ancak benim gibi vücut kıl oranınız yüksekse bunu yaptığınızda yazın ne kadar ferahlayacağınızı ve rahatlayacağınızı tarif etmem mümkün değil.
http://tiraskeyfim.blogspot.com/
http://saklinotalar.blogspot.com/
sırt göğüs kadar kıllı ise kesinlikle tıraş edilmeli
heryerde kıla tahammül edilebilir ama
sırtda olmuyor
çevre kirliliği
bunun içinde bodygroom makineleri öneririm
Yorumları: 221
Konuları: 19
(20/06/2012, Saat: 22:18)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sırt göğüs kadar kıllı ise kesinlikle tıraş edilmeli
heryerde kıla tahammül edilebilir ama
sırtda olmuyor
çevre kirliliği
bunun içinde bodygroom makineleri öneririm
Valla ben bu konuda cok kararsiz kaldim. Benim de sirtimda azimsanmayacak kadar kil var. Ama kesmeye korkuyorum daha beter cikar diye. Makine ile alinca ayni sekilde cikacaksa sorun yok ama fazlalasacaksa naparim bilmiyorum acikcasi. Bir de herkes kesildikten sonra cikarken acayip kasinti yapar alan diyor. Deneyeniniz var mi iyice beter mi oluyor yoksa eski haline gelene kadar kilsiz bir sirt ile dolasailiyor musunuz?
yapıyorum ben sırtı bodygroom remington ile
kaşıntı tahriş artma vs yok
iki uc saç tıraş makinesi gibi makas gibi
kesiyor
ortadaki elekli sistem tıraş makinelerindeki gibi
oda sıfırlıyor
http://www.hepsiburada.com/Liste/remingt...d=26012161
philipsdeki kısa pil süresi sorunu bunda yok
bu iş için en ideal alet bu
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
Peki "son ihanet"e girmiyor mu sayin admin
sayende forumla birlikte geleneksel tirasla tanistik sen yine makine diyon nolcak o kadar alet jilet sabun firca
Saka bir yana neden geleneksel yontem yerine bu aletleri oneriyorsun jilet ile daha guzel sonuc aliyordum oysaki
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
Hatta philipsin
su aletine de sahibim boyle birsey arayan herkese oneririm makine gucu mukemmel bir tek aparati ile tum islerimi gordum. Sacimi kestim sakalimi kestim digerlerine ihtiyac bile duymadim. Satsam satamam herhalde artik
Jilet ile tanistim ve cok memnunum sirtimi tek basima alamiyorum maalesef elim uzamiyor ebayda cesitli aparatlar gordum tabiri caizse "sopa" ama buralarda yoklar