03/10/2019, Saat: 20:35
(Son Düzenleme: 03/10/2019, Saat: 20:39, Düzenleyen: mvorun.
Sebep: ekleme
)
Merhaba komşular...
31 yaşındayım ve yaklaşık 6,5 yıldır günlük tıraş olan biriyim.
Ustura/yaprak jilet vs gibi şeyler kullanan biri değilim.
Ben "Mach 3" kullanıyorum, bundan 1-2 ay önce ise markete gittim... Arko tıraş sabununu gördüm ve aklıma nerden esti bilmem alıverdim. Şuan vazgeçilmezim oldu adeta, istediğim kadar köpürtüyorum, zımpara gibi sakalımı yumuşatıyor, mach 3 başlığını tıkamıyor. Artık sabahları iple çekiyorum, pazarları da tıraş olmaya başladım(zevkini çıkara çıkara hemde
) Kısaca, 6-7 yıldır zevksiz olduğum onca tıraşa ve aldığım hazır köpüklere, jellere acır hale geldim
3,5 TL'ye aldığım bir sabunu bu kadar övebileceğim aklımın ucundan geçmezdi...
Günün birinde ustura yada yaprak jilet gibi malzemeleri de deneyimlemek istiyorum ama ne zaman bilmem.
Küçüklere sevgiler, büyüklere saygılar efenim...
Mevcut durumda ekipmanım:
Mach 3
WS tıraş fırçası (neredeyse 10 yıllık ama 2 ay öncesine kadar toplasınız, 3-5 defa anca kullanmıştım)
En son aldığım banat tıraş fırçası
ve assolist Arko sabun
Bu arada yeri değil ama, banat fırçadan hiç memnun kalmadım şahsen. Çok kıl döküyor... Yeni olduğuna mı nedir anlayamadım.
31 yaşındayım ve yaklaşık 6,5 yıldır günlük tıraş olan biriyim.
Ustura/yaprak jilet vs gibi şeyler kullanan biri değilim.
Ben "Mach 3" kullanıyorum, bundan 1-2 ay önce ise markete gittim... Arko tıraş sabununu gördüm ve aklıma nerden esti bilmem alıverdim. Şuan vazgeçilmezim oldu adeta, istediğim kadar köpürtüyorum, zımpara gibi sakalımı yumuşatıyor, mach 3 başlığını tıkamıyor. Artık sabahları iple çekiyorum, pazarları da tıraş olmaya başladım(zevkini çıkara çıkara hemde

Günün birinde ustura yada yaprak jilet gibi malzemeleri de deneyimlemek istiyorum ama ne zaman bilmem.
Küçüklere sevgiler, büyüklere saygılar efenim...
Mevcut durumda ekipmanım:
Mach 3
WS tıraş fırçası (neredeyse 10 yıllık ama 2 ay öncesine kadar toplasınız, 3-5 defa anca kullanmıştım)
En son aldığım banat tıraş fırçası
ve assolist Arko sabun
Bu arada yeri değil ama, banat fırçadan hiç memnun kalmadım şahsen. Çok kıl döküyor... Yeni olduğuna mı nedir anlayamadım.