28/10/2019, Saat: 03:34
Yıllar yollar öncesinden tanıştığım bir krem.
Polonya’dan gelen hediyeler içinden çıkmıştı ve arada bir banyomuzda kokusu kalırdı .
Bulabildikçe severek kullanırım bu sebebten bahsetmek istedim ama öznel değerlendirmem , eski anıların etkisinde olacağı için kremi gereğinden fazla övmek istemiyorum .
Yaklaşık 100 yıllık kozmetik firması Miraculum un ürettiği bu krem uzun yıllardır Polonya ve çevre ülkelerinde kullanılıyor.

Öncelikle mest eden kokusu , dalından yeni kopardığınız tam olgunlaşmamış limonun kabuğu gibi bir koku .
Biraz yapay ama asla derby limon gibi değil .

Çok çabuk kalın bir köpük oluşuyor ama biraz fazla kaçırdığımızda kremi köpük hafif yeşilimsi
boyayı fazla kaçırmışlar .

Koruyuculuk orta seviyede
Tıraş sonrası cildi kurutmuyor , nemli yumuşak bir cilt bırakıyor.

1-1,50 Euro civarında bir fiyatı var.
Tıraşlı olmanın yaygın ve makul olduğu bir ülke olan Polonya’da bazı benzin istasyonlarında bile satılıyor .
Ürün fiyatına göre oldukça iyi bir performansa sahip .
Belki bir yerlerde rastlaşırsınız , alın deneyin derim .
Forumda Polonya deyince sadece polsilver wizamet vs akla gelmesin diye paylaşmak istedim
Saygılarımla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Polonya’dan gelen hediyeler içinden çıkmıştı ve arada bir banyomuzda kokusu kalırdı .
Bulabildikçe severek kullanırım bu sebebten bahsetmek istedim ama öznel değerlendirmem , eski anıların etkisinde olacağı için kremi gereğinden fazla övmek istemiyorum .
Yaklaşık 100 yıllık kozmetik firması Miraculum un ürettiği bu krem uzun yıllardır Polonya ve çevre ülkelerinde kullanılıyor.

Öncelikle mest eden kokusu , dalından yeni kopardığınız tam olgunlaşmamış limonun kabuğu gibi bir koku .
Biraz yapay ama asla derby limon gibi değil .

Çok çabuk kalın bir köpük oluşuyor ama biraz fazla kaçırdığımızda kremi köpük hafif yeşilimsi

Koruyuculuk orta seviyede
Tıraş sonrası cildi kurutmuyor , nemli yumuşak bir cilt bırakıyor.

1-1,50 Euro civarında bir fiyatı var.
Tıraşlı olmanın yaygın ve makul olduğu bir ülke olan Polonya’da bazı benzin istasyonlarında bile satılıyor .
Ürün fiyatına göre oldukça iyi bir performansa sahip .
Belki bir yerlerde rastlaşırsınız , alın deneyin derim .
Forumda Polonya deyince sadece polsilver wizamet vs akla gelmesin diye paylaşmak istedim

Saygılarımla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Look Sharp - Feel Sharp - Be Sharp