02/07/2012, Saat: 17:49
Doğulu olduğumuz için erzurum çay bardağı ve kıtlama şeker kullanıyoruz..
Şekeri artık iki senedir ailecek bıraktık,bırakıldı mı alışılınıyor. Onun yerine fındık badem ile şeker vari yanında alıyoruz..
Çay olarakta Çaykur yada Lipton Label'e Seylon çayı harmanlıyoruz..
Hiç sade çay içmedik. Ne tomurcuk ne karanfil ,seylonlu oluyor.
Tadı belkide en ağır olanı bu harmandır..
Ev harici denediklerim de ise, karanfil ve bergamot farklı tarzda çaylar..
Şekeri artık iki senedir ailecek bıraktık,bırakıldı mı alışılınıyor. Onun yerine fındık badem ile şeker vari yanında alıyoruz..
Çay olarakta Çaykur yada Lipton Label'e Seylon çayı harmanlıyoruz..
Hiç sade çay içmedik. Ne tomurcuk ne karanfil ,seylonlu oluyor.
Tadı belkide en ağır olanı bu harmandır..
Ev harici denediklerim de ise, karanfil ve bergamot farklı tarzda çaylar..