25/04/2020, Saat: 22:11
Bu harika fırçalar üzerine arada konuşulmuş beğenilmiş ama derli toplu bir sayfası olsun kullanıcıları yorumlasın merak edenler okusun istedim .
Razorock genel olarak uygun fiyata kaliteli ürünler çıkaran bir firma . Fırçada başarısı beni şaşırtmadı .
Resimlerde Farklı modellerde plissoft fırçaları paylaşıyorum .
Sentetikler ciddi atılım yapıyor , Simpson ve omega nın yeni sentetikleride merak ettiklerimden .
Porsuk kıllarının nasıl elde edildiğini gördükten sonra yeni Porsuk almamaya karar verdim , elimdekileri 3 e düşürdüm bana bir ömür yeter .
Bahsedeceğim fırça razorock sentetik 24 mm italian bayraklı modeli
120 mm toplam boy
57 mm kıl uzunluğu
24 mm düğüm çapı
92 gram ağırlığında oldukça tok ve ele gelen sağlam tutulan güzel bir fırça
Daha önce sentetik olarak 4/5 tane yaqi , ve mühle fırçalarım oldu çoğunu zaman içinde hediye ettim elden cıkardım
İlk razorock fırçam bruce idi ve şuan elimdeki fırça ile aynı loft a sahip , onu iş arkadaşıma vermiştim bunu alınca
Resimde görülen Bruce ile italian flag ın farkı sadece sapları .
OMURGA sı oldukça yerinde , yayılmıyor kendini bırakmıyor fırça . Denediğim diğer sentetiklere göre başarılı , mühle nin de omurgayı beğenmiştim
Ama Mühle bana çizici gelmiş keyif vermemişti bunun kadar
Masaj etkisi sakal uzadıkça azalıyor , omurga sağlam ama çok yumuşak olduğu için uzun sakalda iyi bir masaj beklemeyin .
Sentetiklerde tecrübe edilen en ciddi sıkıntı tıraş esnasında suyu bırakması damlatması veya sabunun fırçada su kalmadığı için kuruması .
Bunların hiçbirini yaşamadım plissoftlarda .
Yaqi tuxedo da sabunu yükleyip yüzüme getirdiğim anda sapa yakın kısımdan su boşalırdı
Yaqi nin bu plissoftlara çok benzeyen bir fırçası var elimde o suyu tuxedo ya göre daha iyi tutuyor .
Yeterli seviyede su ve sıcaklığı tutuyor plissoftlar.
Sabunu kaldırmada ve köpük üretmede hayvan kıllı fırçalardan geri kalan bir yanı yok .
Sentetik bu diyerek sabunu uzun süre yüklemeyin köpükle başedemezsiniz
Çok hızlı ve kolay köpük oluşuyor ve sert sabunlardan bile rahatça yükleme yapabiliyorsunuz
Genel olarak suyu hapsetmesi ,köpüğü kaldırması ,köpük yapıp koruması, yüze yumuşak dokunuşları ile plissoftlar başarılı fırçalar.
Günlük veya sık tıraş olana
Acele tıraş olana , suda bekletmeden kurumasını beklemeden
Seyahat edene
Türlü angaryalarla ( break in - koku vs ) uğraşmak istemeyen yeni gelenekselcilere
Tavsiye edecegim bir fırça
İmpa ya 2 model gelmiş , burdan alabilir veya
İtalianbarber sitesinden sipariş verdiğinizde 20 günde size ulaşır .
Zaman ayırıp okuyana ve ürün hakkında kendi tecrübeleri ile katkı yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Razorock genel olarak uygun fiyata kaliteli ürünler çıkaran bir firma . Fırçada başarısı beni şaşırtmadı .
Resimlerde Farklı modellerde plissoft fırçaları paylaşıyorum .
Sentetikler ciddi atılım yapıyor , Simpson ve omega nın yeni sentetikleride merak ettiklerimden .
Porsuk kıllarının nasıl elde edildiğini gördükten sonra yeni Porsuk almamaya karar verdim , elimdekileri 3 e düşürdüm bana bir ömür yeter .
Bahsedeceğim fırça razorock sentetik 24 mm italian bayraklı modeli
120 mm toplam boy
57 mm kıl uzunluğu
24 mm düğüm çapı
92 gram ağırlığında oldukça tok ve ele gelen sağlam tutulan güzel bir fırça
Daha önce sentetik olarak 4/5 tane yaqi , ve mühle fırçalarım oldu çoğunu zaman içinde hediye ettim elden cıkardım
İlk razorock fırçam bruce idi ve şuan elimdeki fırça ile aynı loft a sahip , onu iş arkadaşıma vermiştim bunu alınca
Resimde görülen Bruce ile italian flag ın farkı sadece sapları .
OMURGA sı oldukça yerinde , yayılmıyor kendini bırakmıyor fırça . Denediğim diğer sentetiklere göre başarılı , mühle nin de omurgayı beğenmiştim
Ama Mühle bana çizici gelmiş keyif vermemişti bunun kadar
Masaj etkisi sakal uzadıkça azalıyor , omurga sağlam ama çok yumuşak olduğu için uzun sakalda iyi bir masaj beklemeyin .
Sentetiklerde tecrübe edilen en ciddi sıkıntı tıraş esnasında suyu bırakması damlatması veya sabunun fırçada su kalmadığı için kuruması .
Bunların hiçbirini yaşamadım plissoftlarda .
Yaqi tuxedo da sabunu yükleyip yüzüme getirdiğim anda sapa yakın kısımdan su boşalırdı
Yaqi nin bu plissoftlara çok benzeyen bir fırçası var elimde o suyu tuxedo ya göre daha iyi tutuyor .
Yeterli seviyede su ve sıcaklığı tutuyor plissoftlar.
Sabunu kaldırmada ve köpük üretmede hayvan kıllı fırçalardan geri kalan bir yanı yok .
Sentetik bu diyerek sabunu uzun süre yüklemeyin köpükle başedemezsiniz
Çok hızlı ve kolay köpük oluşuyor ve sert sabunlardan bile rahatça yükleme yapabiliyorsunuz
Genel olarak suyu hapsetmesi ,köpüğü kaldırması ,köpük yapıp koruması, yüze yumuşak dokunuşları ile plissoftlar başarılı fırçalar.
Günlük veya sık tıraş olana
Acele tıraş olana , suda bekletmeden kurumasını beklemeden
Seyahat edene
Türlü angaryalarla ( break in - koku vs ) uğraşmak istemeyen yeni gelenekselcilere
Tavsiye edecegim bir fırça
İmpa ya 2 model gelmiş , burdan alabilir veya
İtalianbarber sitesinden sipariş verdiğinizde 20 günde size ulaşır .
Zaman ayırıp okuyana ve ürün hakkında kendi tecrübeleri ile katkı yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Look Sharp - Feel Sharp - Be Sharp