27/06/2020, Saat: 16:22
Tragalgar
Yil 1805 . Avrupa’yı kasıp kavuran Napolyon ordularının hedefinde Britanya adası var .
İspanyanın Sevilla şehri güneyinde Trafalgar burnu açıklarında 39 Fransız ve İspanyol gemisi Yanyana dizilmiş savaşa hazır .
Karşılarında 22 gemilik İngiliz donanması .
Ve sinekkaydı tıraşlı , yakasında Fotoğrafta göreceğiniz Ayyıldızlı Osmanlı Nişanı olan Amiral Horatia Nelson .
Mısır’da Osmanlı’ya , Fransızlara karşı başarı ile yardım eden İngiliz amirali ,Osmanlı Nişanı alan ilk yabancı asker.
Amiral Nelson ın amacı Fransız donanmasına olabildiğince zarar vermek ve Adaya doğru yola çıkmalarını engellemek veya geciktirmek.
Yanyana dizili 39 gemilik filoya 2 sıra halinde dik bir şekilde 22 gemi ile saldırıyı başlatır , yetenekli denizcileri hızlı topcuları ve mükemmel taktiği ile hiç bir gemi kaybetmeden Fransız ve İspanyol gemilerini bozguna uğratır .
Kendisi bir Fransız kurşunu ile yara alıp hayatını kaybeder.
Bu savaş sonrası Napolyon’un İngiltere işgal hayali suya düşer . İngiliz donanması denizlerde hakim bir şekilde uzun yıllar namını sürdürür , donanma düşmanlarına korku ve tedirginlik verir Ta kii Geliboluya kadar...
trafalgar geçilir , Çanakkale geçilmez .
İngilizler için çok önemlidir Trafalgar.
Simpsons gibi bir firma bu ismi verdiyse ürün iyidir diyerek siparişimi verdim .
Fırça 3 Farklı boyu var .
T1; toplam uzunluk 82mm, kıl uzunluğu 42 mm , düğüm 23 mm , fiyat 15 pound
T2; toplam uzunluk 90 mm , kıl uzunluğu 44 mm , düğüm 24 mm , fiyat 17,50 pound
T3 ; toplam uzunluk 100 mm, kıl uzunluğu 50 mm , düğüm 26 mm fiyat 20 pound
Bende şuan T1 var ,T3 de yolda geliyor
Ürünü elinize alınca kaliteyi hissediyorsunuz .
Benim için en iyi seyahat fırçası bu diyebilirim
Kıl yapısı yoğun ve yumuşacık
Omurga yeterli sertlikte , G4 den zayıf pliasofttan güçlü . Kısa kıl yapısı yanıltabilir T3 elime geçince onlarlada karşılaştırırım .
Köpük hızlı ve kolay oluşuyor ve hemen sönmüyor
18 gram su tutuyor , kuruma çok hızlı değil , su ve sıcaklık tutmada G4 e yakın .
Sentetiklerde fiyatı ve kalitesi ile çok iyi ve rekabet edebilir bir ürün ortaya çıkmış .
Çok fazla övmek istemiyorum masraf kapısı kimseye açmamak için imkanı ve ihtiyacı
olan alıp deneyebilir ..
okuyan herkese teşekkür ve saygılarımla
Yil 1805 . Avrupa’yı kasıp kavuran Napolyon ordularının hedefinde Britanya adası var .
İspanyanın Sevilla şehri güneyinde Trafalgar burnu açıklarında 39 Fransız ve İspanyol gemisi Yanyana dizilmiş savaşa hazır .
Karşılarında 22 gemilik İngiliz donanması .
Ve sinekkaydı tıraşlı , yakasında Fotoğrafta göreceğiniz Ayyıldızlı Osmanlı Nişanı olan Amiral Horatia Nelson .
Mısır’da Osmanlı’ya , Fransızlara karşı başarı ile yardım eden İngiliz amirali ,Osmanlı Nişanı alan ilk yabancı asker.
Amiral Nelson ın amacı Fransız donanmasına olabildiğince zarar vermek ve Adaya doğru yola çıkmalarını engellemek veya geciktirmek.
Yanyana dizili 39 gemilik filoya 2 sıra halinde dik bir şekilde 22 gemi ile saldırıyı başlatır , yetenekli denizcileri hızlı topcuları ve mükemmel taktiği ile hiç bir gemi kaybetmeden Fransız ve İspanyol gemilerini bozguna uğratır .
Kendisi bir Fransız kurşunu ile yara alıp hayatını kaybeder.
Bu savaş sonrası Napolyon’un İngiltere işgal hayali suya düşer . İngiliz donanması denizlerde hakim bir şekilde uzun yıllar namını sürdürür , donanma düşmanlarına korku ve tedirginlik verir Ta kii Geliboluya kadar...
trafalgar geçilir , Çanakkale geçilmez .
İngilizler için çok önemlidir Trafalgar.
Simpsons gibi bir firma bu ismi verdiyse ürün iyidir diyerek siparişimi verdim .
Fırça 3 Farklı boyu var .
T1; toplam uzunluk 82mm, kıl uzunluğu 42 mm , düğüm 23 mm , fiyat 15 pound
T2; toplam uzunluk 90 mm , kıl uzunluğu 44 mm , düğüm 24 mm , fiyat 17,50 pound
T3 ; toplam uzunluk 100 mm, kıl uzunluğu 50 mm , düğüm 26 mm fiyat 20 pound
Bende şuan T1 var ,T3 de yolda geliyor
Ürünü elinize alınca kaliteyi hissediyorsunuz .
Benim için en iyi seyahat fırçası bu diyebilirim
Kıl yapısı yoğun ve yumuşacık
Omurga yeterli sertlikte , G4 den zayıf pliasofttan güçlü . Kısa kıl yapısı yanıltabilir T3 elime geçince onlarlada karşılaştırırım .
Köpük hızlı ve kolay oluşuyor ve hemen sönmüyor
18 gram su tutuyor , kuruma çok hızlı değil , su ve sıcaklık tutmada G4 e yakın .
Sentetiklerde fiyatı ve kalitesi ile çok iyi ve rekabet edebilir bir ürün ortaya çıkmış .
Çok fazla övmek istemiyorum masraf kapısı kimseye açmamak için imkanı ve ihtiyacı
olan alıp deneyebilir ..
okuyan herkese teşekkür ve saygılarımla
Look Sharp - Feel Sharp - Be Sharp