25 Yaşında Ne Yapacağını Bilememek
Merhabalar,

25 yaşındayım, Eskişehirde yaşıyorum burada doğdum büyüdüm. 21 yaşında burada istediğim bölümü kazandım. Ana hedefim üniversiteyi bitirip bölümümle alakalı işler yapıp para kazanıp aile kurup vatana millete anneme babama hayırlı birisi olmaktı. Bu arada üniyi kazandığımda çalışıyordum avmde. İşi bırakmadım ya da part time a geçmedim üniversiteye 22 yaşında başlama kararı alıp ayrı bir düzen kurmak istedim yaptım da. 22 yaşında üniye başladım ama üniversiteyi ilerletemedim iş-güç geçim derdi hayat yüzünden. şu an 3. sınıfın sonunda olmam gerekiyor ama ben 1. sınıfın sonunda bile değilim. Sanırım aöften devam edeceğim. Ama en büyük sorunum işsizim ve parasızım. Ne iş yapacağımı şaşırdım. Geçmişte çocukluğumda çalışmaya başladım, simit sattım sonralarda berber çıraklığı. Lisenin her yazında garsonluk yaptım. Liseden sonra satış danışmanlığı yaptım baristalık barmenlik yaptım. Babamın benim yaşımdayken çocuğu vardı. Ben parasızlıktan ilişki dahi kuramıyorum. Bırakın aile kurmayı. Ne iş yapmam gerektiği konusunda şaşırdım kaldım sizce İstanbula gitmeliyim çok sıkıldım. Neden buraya yazdın kardeş derseniz burada ki insanların çoluk çocuk olmadığı kanatindeyim. Yüksek frekansta ki insanlarla sohbet etmeye ihtiyacım var sanırım. Eskişehirde bahsettiğim şekilde insanlar malesef yok. ya da az.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  98 Yaşında Berber Amcamız kaju 11 12,188 14/04/2014, Saat: 20:38
Son Yorum: hayzen

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: