07/10/2012, Saat: 13:16
YENGEÇTEN YAN GİTMEYİ,YILANDAN SÜRÜNMEYİ ÖĞRENDİK
|
07/10/2012, Saat: 14:21
hocam hangisi sizin araba? 2. video mu?
07/10/2012, Saat: 16:22
Hocam bari trafikte yapmayın. Geçen sene denyonun biri yüzünden ciddi bir kazadan kılpayı kurtulduk. Trafiğe kapalı alanlarda istediğinizi yapın ama lütfen trafikte biraz daha hassas olalim. Eşim gecen seneden beri ne zaman fren sesi duysa kendinden geçiyor. Onun o halini gördükçe ben de sinir krizi geçiriyorum.
07/10/2012, Saat: 18:18
bu arabalardan hıcbırı benım kı degıl
ben arabayla hareketlerı genelde golbasında felan yapıyorum trafıkte degıl arkadaslar ama cevremde tanıdıklarımdan yapan cok arkadasım var dogru bısey mı tabıkı degıl ama altındakı canavarı kontrol etmeyı bılmek lazım ne zaman yapması ggerektıgı onemlı
07/10/2012, Saat: 18:24
Bir insandan da araba kullanmayı öğrenirlerse, şahane olur..
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
07/10/2012, Saat: 19:45
long live banana republic
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/image...XUkwVDThZq q=tbn:ANd9GcRQOsnvSAPoMRU9jM4zk8pESEIHlalBNOFhjlviB1_caKm9tSEA https://encrypted-tbn2.gstatic.com/image...BYVAv310zw
08/10/2012, Saat: 03:00
dede gibi kullanirim her kurala uyarim hiz sevmem modifiye sevmem herkesede bunu oneririm (kamu spotu)
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
08/10/2012, Saat: 09:22
+1
hıza değil max torka bakarım. aracı teknik verilerdeki max tork verisine göre sürerim. gideceğim yere vardığımda ne kadar sürede geldiğimi öğrenmek için saate değil giderken ne kadar yaktığımı görmek için yol bilgisayarına bakarım. ideal hızım 74km/saattir. Saygılarımla (08/10/2012, Saat: 03:00)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: dede gibi kullanirim her kurala uyarim hiz sevmem modifiye sevmem herkesede bunu oneririm (kamu spotu)
08/10/2012, Saat: 11:56
bende cok hızlı gıtmem genelde
altımdakı aracın gucunu ve hızını yokuslarda kulanırım hızı kalkıslarda denerım ısıklarda ılk kalkmayı severım ıbre 90 a gelınce ayagımı pedaldan cekerım arkadakılerı beklerım bunu sevıyorum yarısları da golbası enkada olur bmw cıler genelde sehır ıcınde bunu pek yapmazlar yanı ankarada bmw kullanıcılarının %90 lık kısmını caddede,sokaklarda bu hareketlerı yaparken goremezsınız.Genelde yavas kullanırlar.Sadece sanayıler harıc.Bu da ıstısnadır ve ıstısnalarda kaıdelerı bozmaz Yukarıda ızledıgınız mekanlardan bırı sasmaz bırı ıvedık organız sanayıı (08/10/2012, Saat: 09:22)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: +1 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: