Yorumları: 8
Konuları: 1
Merhaba arkadaşlar,
Foruma kayıt yaptıralı bir süre geçti ama sizlere merhaba demek için biraz geciktim artık kusuruma bakmayasınız.
Öncelikle hepinizi tebrik etmek isterim. Gerçekten oldukça güzel bir paylaşım grubu oluşturmuşsunuz.(Bu arada ben de çelik ustura kullanıcılarındanım.)
Forumdan haberdar olma sürecim ise şöyle gelişti.Bir süre önce google'da bir arama yaparken forumunuzu gördüm. Konuları okumak için illa üyelik istiyordu. Eee ben de hadi bakalım üye olalım dedim. Demez olaydım, yahu ufacık bişeye bakıp çıkarım diyordum ki oku oku bitmiyor. Gerçekten güzel konular ve muhabbetler varmış içeride.
Bu arada google'da yaptığım aramadan da bahsedeyim de belki yardımcı olacak bir arkadaş çıkar. İyi kötü kendi traşımı oluyorum amma ve lakin hakiki berber traşını ayrı severim. İşte ben google'da "istanbul'da eski usul berber", "istanbul'da geleneksel berber traşı" vb aramalar yaparken forumu buldum.
Bulmak istediğim berber şu "kuaför" denilen türden değil. Bildiğiniz mahalle berberi kıvamında olup da işinin ehli olanlar vardır ya onlardan işte.
Muhabbetiniz bol olsun, herkese hayırlı traşlar.
Yorumları: 773
Konuları: 45
hoş geldiniz bir usturacı daha katılmasına sevindim
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Aramıza hoş geldiniz
bu şekilde adab edeb bilen arkadaşlar tükendi zannediyorduk.tanışma bölümüne uğrayıp ''merhaba'' diyen tanışmayı alaya almayan arkadaşa da ''merhaba''
acelesi yok tanışırız diyenler çoğalmıştı
adam olan adam her halinden belli,keyifli forumlar
saygılarımla
Yorumları: 8
Konuları: 1
teşekkür ederim ve hoşbulduk.
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
Forumumuza hoşgeldiniz. Umdugunuzdan fazlasini bulmanız dileğiyle.
Yorumları: 1,462
Konuları: 82
Hoşgeldiniz, keyifli tıraşlar
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
(16/10/2012, Saat: 16:43)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aramıza hoş geldiniz
bu şekilde adab edeb bilen arkadaşlar tükendi zannediyorduk.tanışma bölümüne uğrayıp ''merhaba'' diyen tanışmayı alaya almayan arkadaşa da ''merhaba''
saygılarımla
Ağzınıza sağlık sevgili İhtilaf.
Hoş geldiniz Arslandevrim arkadaşım.
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
kültür bakanlığı yada unesco forumu korumaya alır mı
3 yada 4 üye ile online durumdayız
(16/10/2012, Saat: 19:11)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (16/10/2012, Saat: 16:43)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aramıza hoş geldiniz
saygılarımla
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
admin bile terk etti buraları belli ki forumun host ve domaini otomatik ödeme talimatlı yoksa o da kimsesiz kalacak
(16/10/2012, Saat: 19:13)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kültür bakanlığı yada unesco forumu korumaya alır mı
(16/10/2012, Saat: 19:11)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (16/10/2012, Saat: 16:43)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aramıza hoş geldiniz
saygılarımla
angelina jolie bizi korumaya alır bağrına basar
içimizden farklı türlerden korumaya alır
bir usturacı
bir DE ci
bir tane de hybrid çalışan @Mancho yu
(16/10/2012, Saat: 19:24)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: admin bile terk etti buraları belli ki forumun host ve domaini otomatik ödeme talimatlı yoksa o da kimsesiz kalacak
(16/10/2012, Saat: 19:13)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kültür bakanlığı yada unesco forumu korumaya alır mı
saygılarımla