Ustura ağzı açma
#17
Bugün bir sturamı daha biledim. GG'den aldığın NOS bir Rus malı usturam vardı, ağız açılmamış. Naniwa taşım gelmemesine rağmen, dayanamadım, güzel bir ahşap takozun üstüne 1000'lik zımparayı yapıştırdım, ağız çok güzel açıldı, sonra 1200' le devam ettim biraz. Lynn Melynn'le de cilaladım. Kayışladıktan sonra hazır. Şakır şakır kesiyor. Smile Smile
Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
Ustura ağzı açma - Yazar: Hasan Ali - 13/09/2013, Saat: 00:16
Ustura ağzı açma - Yazar: ihtilaf - 13/09/2013, Saat: 00:20
Ustura ağzı açma - Yazar: Lord Sparhawk - 13/09/2013, Saat: 00:28
Ustura ağzı açma - Yazar: Hasan Ali - 13/09/2013, Saat: 00:42
Ustura ağzı açma - Yazar: Lord Sparhawk - 13/09/2013, Saat: 00:46
Ustura ağzı açma - Yazar: BigHillMe - 13/09/2013, Saat: 00:36
Ustura ağzı açma - Yazar: porsuk - 13/09/2013, Saat: 02:28
Ustura ağzı açma - Yazar: Hasan Ali - 13/09/2013, Saat: 00:41
Ustura ağzı açma - Yazar: BigHillMe - 13/09/2013, Saat: 00:46
Ustura ağzı açma - Yazar: Hasan Ali - 13/09/2013, Saat: 00:50
Ustura ağzı açma - Yazar: Hasan Ali - 13/09/2013, Saat: 02:36
Ustura ağzı açma - Yazar: porsuk - 13/09/2013, Saat: 03:14
Ustura ağzı açma - Yazar: Hasan Ali - 13/09/2013, Saat: 03:43
Ustura ağzı açma - Yazar: Lord Sparhawk - 13/09/2013, Saat: 10:05
Ustura ağzı açma - Yazar: Hasan Ali - 13/09/2013, Saat: 11:29
Ustura ağzı açma - Yazar: Hasan Ali - 16/09/2013, Saat: 17:36
Ustura ağzı açma - Yazar: Hasan Ali - 17/09/2013, Saat: 15:30

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Coticule ile ustura bileme ( Videolu anlatım) habaz 32 13,094 24/05/2021, Saat: 08:11
Son Yorum: marv
  Koyangi Ustura ve Girit taşı EzyRyder 5 7,072 12/01/2017, Saat: 14:03
Son Yorum: taskind
  Ustura Bilemek için Malzemeler Nereden Alınır? onur98 13 28,175 24/08/2012, Saat: 01:29
Son Yorum: linguist
Wink Nostaljik ustura tasi fiyatlari linguist 1 9,197 17/08/2012, Saat: 04:12
Son Yorum: linguist
  Çelik ustura bileme teknikleri videoları arşivi BigHillMe 0 12,336 25/05/2012, Saat: 20:45
Son Yorum: BigHillMe

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: