Yorumları: 542
Konuları: 7
Arkadaşlar severek kullandığınız 3 banyo sabunu nedir diye sorucam.
Özellikle koku olayınada değinirsek daha faydalı olabilir.
Beyin fırtınasına katılan katılmayan herkese teşekkürler.
Yorumları: 112
Üstadım ben bizim bir tanıdığın yaptığı zeytinyağlı sabunu kullanıyorum. Hatta şampuan kullanmıyorum. Saçlarımı beslediğini ve yumuşattığını farkettim.
Yorumları: 4,693
Konuları: 91
1- Speick Sabun
2- Thalia Tarçınlı Sabun (Aktarlarda bulunuyor kolayca)
3- L'Occitane L'Occitane Sabun
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 1,510
Konuları: 8
1. Hatay % 100 Defne sabunu, el yapımı.
2. Gaziantep % 100 zeytinyağlı sabun, el yapımı.
3. Yukarıdaki sabunları bulamadığımda "Mehmet Aydin" ufak dörtlü paket Zeytinyağlı Defne sabunu.
Yorumları: 542
Mehmet AYDIN Zeytinyağı defneyi bende kullanıyorum memnunum.Yalnız Loccitanede inanılmaz çeşit var Şakayık çiçeğini Ardıç çakıl sabununu ve yasemin Bergamut sabunu var özellikle merak ettiğim banyo sabunları.
Yorumları: 371
Konuları: 4
(12/04/2015, Saat: 01:05)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1. Hatay % 100 Defne sabunu, el yapımı.
2. Gaziantep % 100 zeytinyağlı sabun, el yapımı.
3. Yukarıdaki sabunları bulamadığımda "Mehmet Aydin" ufak dörtlü paket Zeytinyağlı Defne sabunu.
Komşum g.antepden aldığınız sabunun markası ne merak ettim
Hey gidi küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!
Yorumları: 1,067
Konuları: 5
1) Brut
2)
3)
Çok kolay köpürüyor, banyodan sonra hafif bir koku bırakıyor ama 4-5 saat boyunca alabiliyorum kokusunu.
Acta est fabula, plaudite.
(12/04/2015, Saat: 01:53)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1) Brut
2)
3)
Çok kolay köpürüyor, banyodan sonra hafif bir koku bırakıyor ama 4-5 saat boyunca alabiliyorum kokusunu.
Komşum hiç şaşırmadım
Benim listemde de tek sabun var... Hacı şakir diye biliyordum ama şimdi baktım
IŞIL marka sabunmuş
Yorumları: 1,510
Konuları: 8
12/04/2015, Saat: 02:21
(Son Düzenleme: 12/04/2015, Saat: 02:30, Düzenleyen: btoprak.)
(12/04/2015, Saat: 01:37)kethuda57 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum g.antepden aldığınız sabunun markası ne merak ettim 
Kerhuda57 komsum, kazancilar carsisindan almıştım en son, markaya dikkat etmedim, yerel üretim oluyor genelde. Şu an elimde bir tane var baktım Özyurt diye bir marka. Ama daha önce aldığım farklı marka da olabilir. Benim ailem Antep'li. O yüzden çok uzun süredir kullanirim sabunlarını.
(12/04/2015, Saat: 02:21)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kerhuda57 komsum, kazancilar carsisindan almıştım en son, markaya dikkat etmedim, yerel üretim oluyor genelde. Şu an elimde bir tane var baktım Özyurt diye bir marka. Ama daha önce aldığım farklı marka da olabilir. Benim ailem Antep'li. O yüzden çok uzun süredir kullanirim sabunlarını.
Anladım komşum benim üniversiteden çok sevdiğim bir arkadaşım var. Kendisi Nizipte Uygur Zeytinyağlarının sahibi. Belki onun sabunlarıdır diye düşündüm